Tazukuri (Sardina uscată) este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 300 de calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, sardine minuscule, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Food.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Tazukuri (Sardine Confiate), și Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano).
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.