Tava de somon la cuptor cu măsline, fasole verde, hamsii și roșii

Tava de somon la cuptor cu măsline, fasole verde, hamsii și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 8.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 561 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, despre ulei de măsline, despre ulei de măsline extra virgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 89%. Rețete similare sunt Anșoa, Roșii Și Fasole Verde Cuscus, Fasole Verde Cu Roșii, Măsline Și Ouă, și Fasole Verde, Roșii Și Măsline Negre.
Instrucțiuni
Coada fasolei verzi, albiți-le până se înmoaie în apă sărată, clocotită și scurgeți-le. Puneți într-un castron cu roșiile cherry și măslinele cu pietre. Aruncați uleiul de măsline și un vârf de sare și piper.
Dați fileurilor de somon o spălare rapidă sub robinet și uscați-le cu prosoape de hârtie de bucătărie. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste fileuri, pe ambele părți, apoi condimentați ambele părți cu sare și piper și stropiți puțin ulei de măsline deasupra. Preîncălziți cuptorul și o tavă de prăjire la cea mai înaltă temperatură. Puneți cele 4 fileuri de somon la 1 capăt al tăvii de prăjire. Aruncați busuiocul în fasolea verde, măslinele și roșiile și așezați acest amestec la celălalt capăt al tăvii.
Așezați hamsiile peste fasolea verde. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi scoateți din cuptor și serviți cu sferturi de lămâie.
Acest lucru este foarte gustos cu niște maioneză de casă sau aioli.
Zdrobiți usturoiul cu sarea într-un mortar și pistil (dacă nu aveți mortar și pistil, puteți toca foarte fin usturoiul).
Așezați gălbenușul de ou și muștarul într-un bol și bateți. Apoi începeți să adăugați uleiul de măsline puțin câte puțin. După ce ați amestecat într-o jumătate de cană de ulei de măsline, puteți începe să adăugați restul în cantități mai mari. Când ați adăugat totul, puteți adăuga usturoiul și lămâia (după gust) și orice arome suplimentare, cum ar fi busuioc, blaturi de fenicul, mărar, nuci prăjite tocate. Pentru a termina doar sezon la gust cu sare, piper negru proaspăt măcinat și suc de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay]()
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.