Această rețetă face 8 porții cu 611 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânza gruyincrucrore, garnitură: crenguțe de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tarta cu ceapa caramelizata si cartofi dulci, Tarta Cu Cartofi Dulci, Ceapa Rosie Si Fontina, și Tartă cu cartofi dulci și ceapă cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați împreună primele 4 ingrediente într - un castron mare; aranjați amestecul într-un singur strat într-o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți 20 de minute sau doar până când cartofii sunt fragede, amestecând după 10 minute. Se răcește complet în tigaie pe o grătar (aproximativ 30 de minute). Se amestecă slănina și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
4
Desfaceți piesele; stivuiți pe o suprafață ușor unsă.
5
Roll stivuite piecrusts într-un cerc de 12 inch. Se potrivesc piecrust într-o tigaie de 10 inch adânc-vas tartă cu fund detașabil; apăsați în margini canelate. Tăiați excesul de coajă de-a lungul marginilor. Tapetați piecrust cu folie de aluminiu sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Crustă De Plăcintă
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
Formă Tartă
6
Așezați tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Coaceți la 425 timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați greutățile și folia; coaceți încă 5 minute. Se răcește complet pe foaia de copt pe o grătar (aproximativ 15 minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
Folie De Aluminiu
9
Puneți jumătate din amestecul de cartofi dulci și jumătate din brânză în coajă de tartă; repetați straturile o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Brânză
10
Bateți împreună jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Coaceți la 350 pe cel mai mic suport pentru cuptor 35 până la 40 de minute sau până când este setat. Tarta rece pe foaia de copt pe un suport de sârmă 15 minute.