Tartă proaspătă de smochine și alune
Tarta proaspătă de smochine și alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr brun, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă proaspătă de portocale cu crustă de alune, Tarta Cu Ciocolata-Alune, și Tarta Cu Alune De Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 350 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de tartă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 20 de minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos este un maro auriu, aproximativ 10 minute.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Reglați raftul cuptorului în poziția de mijloc și creșteți căldura la 375 de grade F. În vasul unui robot de bucătărie, combinați alunele, atât zaharurile, cât și sarea. Pulsați până când amestecul este nisipos și nu mai rămân bucăți mari de nuci.
Adăugați ouăle, untul, Frangelico și vanilia și pulsați până când ouăle sunt netede, dar bucăți de unt sunt încă vizibile, aproximativ 15 - 20 de impulsuri scurte. Răzuiți părțile laterale ale robotului de bucătărie și pulsați de încă 5 ori. Răsturnați amestecul în coaja de tartă răcită. Aranjați smochinele tăiate cu fața în sus deasupra umpluturii.
Coaceți tarta timp de 20 de minute la 375 km f, apoi rotiți Tarta cu 90 de grade pe raft. Coborâți temperatura cuptorului la 325 km f și coaceți până când smochinele încep să baloneze și să se caramelizeze și umplutura devine maro aurie peste tot, aproximativ 45 de minute suplimentare, întorcându-se din nou la jumătatea drumului.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de servire.