Tartă Portobello cu verdeață de primăvară și vinetă balsamică de tei

Tartă Portobello cu verdeață de primăvară și vinetă balsamică de tei
Tarta Portobello cu verdeață de primăvară și vinaigretă balsamică de tei necesită în jur 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 101G de grăsime, și un total de 1292 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cuișoare de șalotă, ceapă, ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață De Primăvară Cu Vinetă Balsamică De Tarhon, Verdeață de primăvară cu vinetă de melasă, și Verdeață de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul de lămâie (din varul răcit acum) prin deschiderea de alimentare a unui blender care rulează. Cu blenderul încă în funcțiune, adăugați oțetul, siropul de porumb, șalota și rozmarinul, câte 1 și turnați uleiul într-un flux lent constant în amestecul de oțet foarte încet pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
VarVar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se scoate într-un recipient și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Rupeți verdeața în bucăți de mușcătură și îndepărtați tulpinile dacă utilizați rucola. (Asigurați-vă că verdele nu mai este umed de la clătire.) Aruncați verdeața cu parmezan, condimentați cu sare și piper, după gust și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
RucolaRucola
VerziiVerzii
1
Încălziți untul clarificat la foc mediu într-o tigaie mare de sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 15 minute până când devine translucidă și începe să se caramelizeze, apoi adăugați portobellos și ciuperci albe la ceapă. Gatiti inca 10 minute, apoi reduceti focul la minim si adaugati rosiile, arpagicul, sarea si piperul si lasati aromele sa se integreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
TomateTomate
ArpagicArpagic
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul de foietaj și, folosind un tăietor de cerc de 4 inci (aka tăietor de biscuiți), tăiați 8 runde de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
3
Așezați 4 runde de aluat pe o foaie de copt ușor unsă. Folosind un cerc de 3 inci sau un tăietor de biscuiți, tăiați un cerc concentric în mijlocul rundelor de aluat rămase de 4 inci pentru a crea un cerc larg de aluat de 1/2 inci. Aceste cercuri largi de aluat de 1/2 inch trebuie utilizate fără bucățile de 3 inci din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați 1 dintre aceste cercuri de aluat lățime de 1/2 inch deasupra fiecăreia dintre rundele deja pe foaia de copt, potrivind marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Periați oul spălați pe suprafața fiecăruia dintre cercurile și rundele de aluat pereche. Apoi folosiți o furculiță pentru a înțepa aluatul în jurul perimetrului (adică prin fiecare cerc de aluat și în runda însoțitoare de sub el).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
6
Se introduce la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute. Centrul fiecăruia se va ridica.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți cojile de patiserie din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Folosind vârful unui cuțit de unt, străpungeți partea centrală înălțată a fiecărei cochilii de patiserie pentru a face un crater. Puneți o parte din amestecul de ciuperci în fiecare dintre aceste cratere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
9
Așezați câteva verdeață deasupra fiecărei tarte și stropiți cu vinetă balsamică de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
VerziiVerzii
VarVar

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista