Tartă Italiană Cu Fructe Proaspete

Tartă Italiană Cu Fructe Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta italiană cu fructe proaspete. Această rețetă face 8 porții cu 475 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de zmeură, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Italiană Cu Fructe Proaspete, Tarta Cu Fructe Proaspete, și Tarta Cu Fructe Proaspete.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, zahărul granulat, untul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, vanilia și ouăle într-un castron mediu cu lingura până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 3 minute sau până când aluatul se ține împreună și este flexibil. Formați aluatul într-o bilă. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați aproximativ 20 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Cuptorul de căldură la 350 F. vas de grăsime cu unt; ușor făină 11-inch rotund tart pan cu fund detașabil sau 12-inch pizza pan. Pat aluat uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe grătar, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Încălziți conservele de caise și zmeură într-o cratiță de 1 litru la foc mic, amestecând frecvent, până se topesc. Se amestecă amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Lichior AmarettoLichior Amaretto
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se întinde peste crustă. Aranjați fructe proaspete deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Stropiți cu miere; se presara cu zahar pudra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MiereMiere
8
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista