Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, tarta franțuzească cu lămâie și caise ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană grozavă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți per porție. O porție conține 145 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, unt, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 13% . Acest scor este destul de prost. Încercați Tarta cu caise în stil franțuzesc , Tarta Socca cu dovlecei și caise din „The French Market Cookbook” și Tarta Aux Abricots - Tartă cu caise glazurate cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pune faina, zaharul de cofetarie, untul si sarea intr-un robot de bucatarie. Acoperiți și pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii
(puțin 2 Uncii) Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pe Kilogram) și
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Albă De Pui Măcinată
2
Adăugați gălbenușul de ou, procesând doar până când amestecul formează un aluat moale. Modelați o minge, apoi aplatizați într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite
1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt
Nonpareils Argintii, Pentru Decorare
Echipamente pe care le vei folosi
1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce
3
Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9 inchi neuns. tava de tarta canelata cu fund detasabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
4
Se coace la 400° timp de 10-12 min. sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar. Reduceți căldura la 325°.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsucire De Lemn Dulce
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
5
Într-o cratiță grea mică, la foc mediu, bateți ouăle, sucul de lămâie, zahărul și coaja de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Legume Uscate
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Frunze De Mentă Proaspăt Culese
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
8 Căni De Sos De Roșii Preferat
6
Adăugați unt; gătiți, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă și acoperă dosul unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puțin 2 Uncii) Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Sos De Roșii Preferat
7
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie Si Menta
8
Coaceți timp de 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsucire De Lemn Dulce
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
9
Întindeți conservele peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
4-1/2 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat
10
Ornați cu mentă dacă doriți. Pune resturile la frigider.
Tarta funcționează foarte bine cu Port. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
Un aperitiv uimitor după cină. Aroma bogata de ciocolata cu aroma de cirese acoperite de ciocolata. De asemenea, grozav deasupra înghețatei de vanilie.