Tartă elvețiană și tartă cu ierburi

Tartă elvețiană și tartă cu ierburi
Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 12g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți jumătate și jumătate, sare și piper kosher, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Elvețiană Și Tartă Cu Ierburi, Swiss Chard Tart, și Tartă De Praz Și Chard Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, zahărul și sarea fină într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare FinăSare Fină
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când amestecul arată ca o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și pulsați până când aluatul se reunește, adăugând încă 2 linguri de apă cu gheață, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Transferați pe o foaie de folie de plastic și bateți într-un disc; înfășurați și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață făinoasă. Ușor în tigaie pregătit și apăsați în partea de jos și în sus partea; tăiați pentru a face o crustă de 2 inch-mare. Înțepați fundul de câteva ori cu o furculiță; refrigerați 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați tigaia căptușită cu aluat pe o foaie de copt. Aliniați aluatul cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți până când marginile sunt doar ușor aurii, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Îndepărtați folia și greutățile; continuați să coaceți până când crusta este ușor aurie peste tot, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Transferați într-un suport pentru a se răci complet. (Crusta poate fi făcută cu o zi înainte; acoperiți și depozitați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Faceți umplutura: feliați subțire frunzele de ciorbă elvețiană și tăiați tulpinile în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
12
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați ceapa și tulpinile de ciorbă, condimentați cu sare și piper kosher și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Chard ElvețianChard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Adăugați mărarul și coaja de lămâie și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
15
Adăugați frunzele de ciorbă și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
16
Se scoate de pe foc și se amestecă pătrunjelul, 3/4 linguriță sare kosher și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
17
Lăsați umplutura să se răcească, apoi stoarceți excesul de umiditate.
18
Transferați umplutura într-un robot de bucătărie; pulsați până se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
19
Transferați într-un castron și amestecați cheddarul mărunțit, jumătate și jumătate, parmezan, ou și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Se toarnă în crustă și se coace până se fixează, 45 până la 50 de minute. Se acoperă imediat cu cheddar ras și se lasă să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Serviți cald sau la temperatura camerei.
22
Fotografie de Christina Holmes
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista