Tartă dulce de patiserie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, Tartă dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 165 de calorii, 2 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanilie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14%, ceea ce este destul de rău. Tarta dulce, Tarta cu havarti si ardei si Tarta cu foietaj cu mere sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Cerne împreună făina, zahărul și sarea într-un castron.
Turnați untul prin amestecul de făină pentru a acoperi bucățile. Folosind vârful degetelor, frecați grăsimea în făină, lucrând-o până când ați creat o masă grosieră cu câteva particule de grăsime de mărimea unui bob de mazăre.
Goliți firimiturile pe o suprafață rece. Formați amestecul într-o movilă. Faceți un godeu de 4 până la 5 inci în centrul movilei.
Combinați oul și vanilia și turnați amestecul în godeu. Folosind o furculiță, trageți firimituri în amestecul de ouă, aproximativ 1 - 2 linguri o dată. Când toate firimiturile sunt adăugate, amestecați amestecul de câteva ori cu un blender de patiserie pentru a forma bulgări mari, apoi răzuiți într-o movilă.
Folosind călcâiul mâinii, împingeți câte 2 - 3 linguri de aluat odată, în exterior, în 6 până la 8 inci. Acest lucru va amesteca grăsimea și făina și va oferi crustei o textură delicată. Dacă mâna ta devine lipicioasă, făină-o după cum este necesar. Repetați procesul până când tot aluatul a fost lucrat. Adunați din nou aluatul într-o movilă. Repetați procedura de încă 2 ori.
După a treia oară, înfăină-ți mâinile. Frământați ușor aluatul de 5 sau 6 ori pentru a-l face neted. Modelați într-un disc de 5 inci. Pudrați ușor discul cu făină, tăiați cu o parte a mâinii, acoperiți cu folie de plastic, lăsați-l la frigider pentru 20 de minute înainte de modelare. NU LĂSAȚI ALUATUL SĂ DEVENE PREA DIRE sau va fi greu de rulat. Dacă se întâmplă acest lucru, lăsați aluatul să se înmoaie la temperatura camerei.
Se rulează la o grosime de 1/8 inch. După ce aluatul a fost rulat, poziționați sucitorul la 4 inci de partea de sus a aluatului. Ridicați aluatul deasupra sucitorului și rulați ușor aluatul spre dvs. Ridicați aluatul în sus. Asigurați-vă că țineți un deget apăsat pe țeava sucitorului pentru a nu aluneca. Poziționați aluatul, lăsând aproximativ 1 1/2 inci de aluat atârnând peste marginea tăvii pe partea cea mai apropiată de tine. Apoi derulați aluatul peste o tavă de tartă neunsă, îndepărtând știftul de tine. Ridicați imediat proeminența în tavă pentru a preveni ca marginea ascuțită a tavii să taie aluatul.
Lucrând câte o porțiune mică din aluat, modelați-l în pliul tavii. Tăiați excesul de aluat de pe marginea superioară a tavii. Răciți aluatul în frigider sau congelator până la 30 de minute. Rupeți un pătrat de 18 inci de folie de tablă. Faceți un cerc uns cu unt în centrul foliei cu 2 inci mai mare decât dimensiunea tigaii.
Așezați folie cu partea unsă cu unt în jos, centrând-o în tava de copt. Folosind mâna, apăsați folie la nivel de părțile laterale.
Încinge cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului. Umpleți tava cu suficiente fasole uscată sau pepite pentru a acoperi doar suprafața tavii. NU SUPRAÎNCĂRCAȚI.
Coaceți coaja de aluat pe o tavă mică cu părți laterale.
Coaceți crusta 15 până la 18 minute sau până când părțile încep să se rumenească.
Scoateți tava din cuptor.
Lăsați să stea aproximativ 30 de secunde. Scoateți ușor folia și fasolea. Reduceți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Continuați să coaceți crusta timp de 3 până la 5 minute sau până când devine aurie. Dacă fundul cojii de patiserie se umflă, bateți-l ușor cu fundul unei furculițe pentru a elimina aerul. Faceți acest lucru cu atenție pentru a nu se rupe crusta de patiserie. Când crusta este gata, se răcește complet înainte de a umple.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Domaine Ravaut: Vinul Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 79 de dolari pe sticlă.
![Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir]()
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
O nuanță roșiatică de bronz dezvăluie vârsta acestui vin, dar are încă din plin viață. Un nas profund și bogat sugerează cireșe negre coapte, cuișoare și cassis. După ce vinul a avut timp să respire, începe să dezvăluie și mai multe condimente și fructe. Bea frumos acum, dar probabil că va rămâne atractiv cel puțin până în 2019.