Tartă dulce de patiserie

Tartă dulce de patiserie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, Tartă dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 165 de calorii, 2 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanilie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14%, ceea ce este destul de rău. Tarta dulce, Tarta cu havarti si ardei si Tarta cu foietaj cu mere sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Cerne împreună făina, zahărul și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Turnați untul prin amestecul de făină pentru a acoperi bucățile. Folosind vârful degetelor, frecați grăsimea în făină, lucrând-o până când ați creat o masă grosieră cu câteva particule de grăsime de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Goliți firimiturile pe o suprafață rece. Formați amestecul într-o movilă. Faceți un godeu de 4 până la 5 inci în centrul movilei.
4
Combinați oul și vanilia și turnați amestecul în godeu. Folosind o furculiță, trageți firimituri în amestecul de ouă, aproximativ 1 - 2 linguri o dată. Când toate firimiturile sunt adăugate, amestecați amestecul de câteva ori cu un blender de patiserie pentru a forma bulgări mari, apoi răzuiți într-o movilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Folosind călcâiul mâinii, împingeți câte 2 - 3 linguri de aluat odată, în exterior, în 6 până la 8 inci. Acest lucru va amesteca grăsimea și făina și va oferi crustei o textură delicată. Dacă mâna ta devine lipicioasă, făină-o după cum este necesar. Repetați procesul până când tot aluatul a fost lucrat. Adunați din nou aluatul într-o movilă. Repetați procedura de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
După a treia oară, înfăină-ți mâinile. Frământați ușor aluatul de 5 sau 6 ori pentru a-l face neted. Modelați într-un disc de 5 inci. Pudrați ușor discul cu făină, tăiați cu o parte a mâinii, acoperiți cu folie de plastic, lăsați-l la frigider pentru 20 de minute înainte de modelare. NU LĂSAȚI ALUATUL SĂ DEVENE PREA DIRE sau va fi greu de rulat. Dacă se întâmplă acest lucru, lăsați aluatul să se înmoaie la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Se rulează la o grosime de 1/8 inch. După ce aluatul a fost rulat, poziționați sucitorul la 4 inci de partea de sus a aluatului. Ridicați aluatul deasupra sucitorului și rulați ușor aluatul spre dvs. Ridicați aluatul în sus. Asigurați-vă că țineți un deget apăsat pe țeava sucitorului pentru a nu aluneca. Poziționați aluatul, lăsând aproximativ 1 1/2 inci de aluat atârnând peste marginea tăvii pe partea cea mai apropiată de tine. Apoi derulați aluatul peste o tavă de tartă neunsă, îndepărtând știftul de tine. Ridicați imediat proeminența în tavă pentru a preveni ca marginea ascuțită a tavii să taie aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Lucrând câte o porțiune mică din aluat, modelați-l în pliul tavii. Tăiați excesul de aluat de pe marginea superioară a tavii. Răciți aluatul în frigider sau congelator până la 30 de minute. Rupeți un pătrat de 18 inci de folie de tablă. Faceți un cerc uns cu unt în centrul foliei cu 2 inci mai mare decât dimensiunea tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați folie cu partea unsă cu unt în jos, centrând-o în tava de copt. Folosind mâna, apăsați folie la nivel de părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Încinge cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului. Umpleți tava cu suficiente fasole uscată sau pepite pentru a acoperi doar suprafața tavii. NU SUPRAÎNCĂRCAȚI.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Coaceți coaja de aluat pe o tavă mică cu părți laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Coaceți crusta 15 până la 18 minute sau până când părțile încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Scoateți tava din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Lăsați să stea aproximativ 30 de secunde. Scoateți ușor folia și fasolea. Reduceți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Continuați să coaceți crusta timp de 3 până la 5 minute sau până când devine aurie. Dacă fundul cojii de patiserie se umflă, bateți-l ușor cu fundul unei furculițe pentru a elimina aerul. Faceți acest lucru cu atenție pentru a nu se rupe crusta de patiserie. Când crusta este gata, se răcește complet înainte de a umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Domaine Ravaut: Vinul Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 79 de dolari pe sticlă.
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
O nuanță roșiatică de bronz dezvăluie vârsta acestui vin, dar are încă din plin viață. Un nas profund și bogat sugerează cireșe negre coapte, cuișoare și cassis. După ce vinul a avut timp să respire, începe să dezvăluie și mai multe condimente și fructe. Bea frumos acum, dar probabil că va rămâne atractiv cel puțin până în 2019.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista