Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $2.42 pe portie. O porție conține 678 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, smântână grea, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată de rozmarin cu praline de nuci de pin, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Scooped: rozmarin, ulei de măsline și înghețată cu miere de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți-le în cuptortimp de 5 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Transferați foaia într-o grătar șilăsați piulițele să se răcească complet. Păstrați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul până la o rundă de 11 inci.Montați aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 9 1/2 inch, cu un fund detașabil. Apăsați aluatul în marginile tigaiei și folosiți un cuțit pentru a tăia excesul de aluat de-a lungul marginii superioare.Înțepați fundul peste tot cu o furculiță și congelați până când aluatul estefirmă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Cuțit
Tigaie
5
Căptușiți coaja de tartă răcită cu o rundă de hârtie pergament sau folie de aluminiu, lăsând o surplombă de 1 inch. Umpleți-l cu greutăți de plăcintă saufasole uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
6
Coaceți până când marginile crustei încep doarpentru a deveni auriu, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți pergamentul și plăcile. Întoarceți crusta în cuptor și continuați să coaceți până la aceastaeste uscat peste tot, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Transferați coaja de tartă într-unrack de sârmă și lăsați-l să se răcească complet.
9
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mare până când estemaro auriu cu un parfum de nuci, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Scoateți-LDE pe foc și lăsați-l deoparte.
11
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul brun, siropul de porumb, sarea și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Vanilie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Adăugați ouăle și bateți bine pentru a combina. Apoi adăugațiunt rumenit. Îndoiți nucile de pin doar pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Turnăumplerea în coaja de tartă și așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
14
Coaceți, rotind foaia de copt o dată la jumătate, până când umplutura este așezată în jurul marginilor, dar încă ușor slăbită în centru, aproximativ 45 de minute. (Dacă crusta devine prea întunecată, acoperiți tarta ușor cu folie în ultimele 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
15
Transferați tarta într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
16
Între timp, faceți crema de rozmarin: într-o cratiță mică, aduceți3/4 cană de cremă doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
17
Scoateți tigaia de pe căldurăși amestecați 2 dintre crenguțele de rozmarin. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
În timp ce crema se înmoaie, faceți crenguța de rozmarin confiată pentrugarnitură, dacă doriți: într-un castron, amestecați împreună 2 linguri de zahăr granulat și 2 linguri de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
19
Puneți restul2 linguri de zahăr într-un castron puțin adânc. Înmuiați crenguța rămasă de rozmarin în siropul de zahăr pentru a acoperi. Atingeți orice exces de lichid pe un prosop de hârtie, apoi aruncați ușor crenguța umedă în vasul de zahăr. Puneți-l pe un prosop de hârtie să se usuce, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Zahăr
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
20
Pregătește o baie de gheață. Strecurați crema înmuiată într-un castron metalic,puneți vasul în baia de gheață și răciți crema până la rece, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
21
Bateți restul de 3/4 cană smântână și cofetariizahăr. Continuați să bateți până când crema formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
22
Scoateți inelul exterior și serviți Tarta cu smântâna, garnisităcu crenguta de rozmarin proaspătă sau confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Cremă
23
Retipărit din The Craft of Baking: Cakes, Cookies & Other Sweets cu idei pentru inventarea ta de Karen DeMasco și Mindy Fox. Drepturi de autor 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Bomboane
24
Publicat de Clarkson Potter / Publishers, o divizie a Random House, Inc.