Tartă de nuci de pin cu cremă de rozmarin
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $2.42 pe portie. O porție conține 678 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, smântână grea, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată de rozmarin cu praline de nuci de pin, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Scooped: rozmarin, ulei de măsline și înghețată cu miere de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți-le în cuptortimp de 5 minute, până când sunt parfumate.
Transferați foaia într-o grătar șilăsați piulițele să se răcească complet. Păstrați cuptorul pornit.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul până la o rundă de 11 inci.Montați aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 9 1/2 inch, cu un fund detașabil. Apăsați aluatul în marginile tigaiei și folosiți un cuțit pentru a tăia excesul de aluat de-a lungul marginii superioare.Înțepați fundul peste tot cu o furculiță și congelați până când aluatul estefirmă, aproximativ 10 minute.
Căptușiți coaja de tartă răcită cu o rundă de hârtie pergament sau folie de aluminiu, lăsând o surplombă de 1 inch. Umpleți-l cu greutăți de plăcintă saufasole uscate.
Coaceți până când marginile crustei încep doarpentru a deveni auriu, 15 până la 20 de minute.
Scoateți pergamentul și plăcile. Întoarceți crusta în cuptor și continuați să coaceți până la aceastaeste uscat peste tot, aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați coaja de tartă într-unrack de sârmă și lăsați-l să se răcească complet.
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mare până când estemaro auriu cu un parfum de nuci, aproximativ 4 minute.
Scoateți-LDE pe foc și lăsați-l deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul brun, siropul de porumb, sarea și vanilia.
Adăugați ouăle și bateți bine pentru a combina. Apoi adăugațiunt rumenit. Îndoiți nucile de pin doar pentru a le combina.
Turnăumplerea în coaja de tartă și așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți, rotind foaia de copt o dată la jumătate, până când umplutura este așezată în jurul marginilor, dar încă ușor slăbită în centru, aproximativ 45 de minute. (Dacă crusta devine prea întunecată, acoperiți tarta ușor cu folie în ultimele 10 minute.)
Transferați tarta într-o grătar pentru a se răci.
Între timp, faceți crema de rozmarin: într-o cratiță mică, aduceți3/4 cană de cremă doar la fierbere.
Scoateți tigaia de pe căldurăși amestecați 2 dintre crenguțele de rozmarin. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
În timp ce crema se înmoaie, faceți crenguța de rozmarin confiată pentrugarnitură, dacă doriți: într-un castron, amestecați împreună 2 linguri de zahăr granulat și 2 linguri de apă fierbinte.
Puneți restul2 linguri de zahăr într-un castron puțin adânc. Înmuiați crenguța rămasă de rozmarin în siropul de zahăr pentru a acoperi. Atingeți orice exces de lichid pe un prosop de hârtie, apoi aruncați ușor crenguța umedă în vasul de zahăr. Puneți-l pe un prosop de hârtie să se usuce, aproximativ 5 minute.
Pregătește o baie de gheață. Strecurați crema înmuiată într-un castron metalic,puneți vasul în baia de gheață și răciți crema până la rece, aproximativ5 minute.
Bateți restul de 3/4 cană smântână și cofetariizahăr. Continuați să bateți până când crema formează vârfuri moi.
Scoateți inelul exterior și serviți Tarta cu smântâna, garnisităcu crenguta de rozmarin proaspătă sau confiată.
Retipărit din The Craft of Baking: Cakes, Cookies & Other Sweets cu idei pentru inventarea ta de Karen DeMasco și Mindy Fox. Drepturi de autor 200
Publicat de Clarkson Potter / Publishers, o divizie a Random House, Inc.