Tartă de mic dejun cu Pancetta și ceapă verde

Tartă de mic dejun cu Pancetta și ceapă verde
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde cu Pancettan și ceapă roșie, Fasole verde prăjită cu Pancetta, ceapă roșie și usturoi de la școala de gătit Stir, și Împletitură de mic dejun cu șuncă, ciuperci, Cheddar, ceapă verde și ouă amestecate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil. Desfaceți crusta de plăcintă și apăsați ușor în partea inferioară și laterală a tigaiei. Tăiați orice exces din partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Cu dinții unei furculițe, înțepați fundul patiseriei. Folosind o perie de patiserie, periați crusta cu albusul de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Puneți tigaia pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute, până când albusul de ou s-a setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să se răcească 10 minute.
6
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent, timp de 6 până la 8 minute, până se rumenesc și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
8
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Într-un castron mediu, bateți ușor ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Bateti in mascarpone, gruyere, scallions, sare, piper si pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
GruyereGruyere
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Se toarnă în crusta răcită și se coace aproximativ 18 minute, până când amestecul s-a setat și blatul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se răcește tarta timp de 10 până la 15 minute și apoi se scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Tăiați tarta în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
14
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista