Tartă de mic dejun cu Pancetta și ceapă verde
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde cu Pancettan și ceapă roșie, Fasole verde prăjită cu Pancetta, ceapă roșie și usturoi de la școala de gătit Stir, și Împletitură de mic dejun cu șuncă, ciuperci, Cheddar, ceapă verde și ouă amestecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil. Desfaceți crusta de plăcintă și apăsați ușor în partea inferioară și laterală a tigaiei. Tăiați orice exces din partea de sus.
Cu dinții unei furculițe, înțepați fundul patiseriei. Folosind o perie de patiserie, periați crusta cu albusul de ou bătut.
Puneți tigaia pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute, până când albusul de ou s-a setat.
Lăsați să se răcească 10 minute.
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent, timp de 6 până la 8 minute, până se rumenesc și crocante.
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Într-un castron mediu, bateți ușor ouăle.
Bateti in mascarpone, gruyere, scallions, sare, piper si pancetta.
Se toarnă în crusta răcită și se coace aproximativ 18 minute, până când amestecul s-a setat și blatul este auriu.
Se răcește tarta timp de 10 până la 15 minute și apoi se scoate din tigaie.
Tăiați tarta în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
Fotografie de Kat Teutsch