Tartă de dovlecei, ceapă dulce și ardei roșu

Dovlecelul, ceapa dulce și Tarta cu ardei roșu este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 110 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte degresat, brânză elvețiană, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată și tartă prăjită cu ardei roșu, Tarta caramelizata cu ceapa, dovlecei, rosii si ciuperci, și Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Apăsați bucata greacă de praf de copt într-un vas de quiche de 10 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați ouăle și albușurile într-un castron mediu; bate bine cu un bici.
Periați 2 linguri de amestec de ouă peste crustă și puneți deoparte amestecul de ouă rămas.
Coaceți la 375 timp de 7 minute; se răcește pe o grătar.
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și 1/4 linguriță sare; se sotează 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați dovleceii, usturoiul și apa; se sotează 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă cimbru. Puneți amestecul de dovlecei în crusta pregătită.
Adăugați lapte și 1/4 linguriță sare în amestecul de ouă rămas în castron; bate bine.
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste amestecul de dovlecei; se presară cu brânzeturi.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat.