Tartă De Dovleac Cu Ghimbir

Tartă De Dovleac Cu Ghimbir
Această rețetă servește 8. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 347 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, piure de dovleac, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, și Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o tigaie de tartă cu fund detașabil de 9 inci pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
3
Faceți crusta combinând firimiturile de prăjituri de ghimbir și untul topit într-un bol mare, până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
UntUnt
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați firimiturile în tigaia de tartă și apăsați uniform pe partea inferioară și în sus a părților laterale cu fundul unei căni de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Formă TartăFormă Tartă
5
Coaceți până când este setat și puțin mai închis la culoare, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-un castron, amestecați împreună dovleacul, laptele condensat, gălbenușurile de ou și sarea până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
DovleacDovleac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă umplutura în crusta răcită, se întoarce la cuptor și se coace până se fixează și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți tarta din cuptor, răciți-o la temperatura camerei și apoi răciți-o la frigider, cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă inelul exterior de coajă de tartă și felia. Mănâncă și bucură-te!
11
Notă: orice cookie gingersnap zdrobit va face; doar asigurați-vă că pentru a utiliza 2 1/2 cani firimituri pentru crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista