Tartă De Dovleac Cu Ghimbir
Această rețetă servește 8. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 347 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, piure de dovleac, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, și Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o tigaie de tartă cu fund detașabil de 9 inci pe o foaie de copt.
Faceți crusta combinând firimiturile de prăjituri de ghimbir și untul topit într-un bol mare, până când se amestecă bine.
Adăugați firimiturile în tigaia de tartă și apăsați uniform pe partea inferioară și în sus a părților laterale cu fundul unei căni de măsurare.
Coaceți până când este setat și puțin mai închis la culoare, 10 până la 12 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron, amestecați împreună dovleacul, laptele condensat, gălbenușurile de ou și sarea până se amestecă bine.
Se toarnă umplutura în crusta răcită, se întoarce la cuptor și se coace până se fixează și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tarta din cuptor, răciți-o la temperatura camerei și apoi răciți-o la frigider, cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă inelul exterior de coajă de tartă și felia. Mănâncă și bucură-te!
Notă: orice cookie gingersnap zdrobit va face; doar asigurați-vă că pentru a utiliza 2 1/2 cani firimituri pentru crusta.