Tartă De Catifea Cu Lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 651 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de lămâie, caș de lămâie, bucăți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă De Catifea Cu Zmeură, Desert De Catifea Cu Lămâie, și Supă De Catifea Cu Lămâie-Pui.
Instrucțiuni
Montați piecrust într-o tigaie ușor unsă de 9 1/2 inch; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va împiedica alunecarea în tigaie pe măsură ce se coace.) Prindeți Generos fundul și părțile laterale ale piecrustului cu o furculiță și înghețați 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați piecrust pe o foaie de copt și coaceți 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă 20 de minute sau până se răcește complet. Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tigaiei, folosind un sucitor.
Ciocolată albă cu microunde într-un castron mic pentru microunde, la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți crema de brânză înmuiată la viteză medie cu un mixer electric până când este ușoară și pufoasă.
Adăugați ciocolată topită și bateți până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați caș de lămâie și bateți până se omogenizează.
Lingura în crusta pregătită. Umplere netedă cu o spatulă. Se răcește 4 ore.
Aranjați bomboanele de lămâie uniform deasupra tartei. Prop spirale de zahăr caramelizat împotriva bomboanelor de lămâie.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit bomboane cu picături de lămâie.
Lime Velvet Tart: înlocuiți cașul de var cu cașul de lămâie și pregătiți rețeta conform instrucțiunilor.
Tartă cu Mousse de lămâie: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor pasului bateți 2 căni de smântână grea la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor în amestec de lămâie. Se amestecă amestecul în crusta pregătită, se amestecă amestecul în centrul tartei. (
Amestecul va fi cu aproximativ 2 inci mai mare decât marginea superioară a crustei.) Chill 4 ore.
Garnisiți cu bucle de lămâie și zmeură proaspătă, dacă doriți.
Tartă cu Mousse de Lime: înlocuiți cașul de Lime cu cașul de lămâie și continuați cu rețeta de tartă cu Mousse de lămâie conform instrucțiunilor.