Tartă Cu Înghețată De Afine
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu afine, unt, napolitane de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Brie Tartă Înghețată Cel Mai Bun Linge! 2008 Inghetata Cont, Tarta de afine Crumble cu crema de branza frisca, și Tartă Cu Cremă De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitane și scorțișoara; se amestecă untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu formă de arc; pus deoparte.
Așezați înghețata într-un castron mare; pliați ușor umplutura de plăcintă.
Se întinde peste crustă. Acoperiți și înghețați până la fermitate.
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.