Tartă cu roșii, brânză de capră și ceapă

Tartă cu roșii, brânză de capră și ceapă
Tartă de roșii, brânză de capră și ceapă este o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 144g de grăsime, și un total de 2381 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,98 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză de capră, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tartă cu ceapă roșie, brânză de capră și busuioc, Tartă cu brânză de capră, cartofi și ceapă, și Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Dacă este necesar, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 11 inci și încadrați-vă în tigaie. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați ușor fundul și părțile laterale cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
3
Căptușiți coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți în mijlocul cuptorului până când patiseria este aurie palidă în jurul jantei, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți până devin aurii peste tot, încă 8 până la 10 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
În timp ce coaja de tartă se coace, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, apoi gătiți ceapa cu sare și piper negru după gust, amestecând frecvent, până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
Întindeți ceapa peste fundul cojii de tartă și deasupra cu 1 cană rotunjită de brânză de capră. Aranjați roșiile, ușor suprapuse, în cercuri concentrice peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
TomateTomate
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CeapăCeapă
8
Se presară cu brânză rămasă și sare și piper după gust și se stropesc cu ulei de lingură rămas. Puneți folia peste marginea crustei (pentru a preveni suprasolicitarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Puneți tigaia pe o foaie de copt și fierbeți tarta la aproximativ 7 inci de la foc până când brânza începe să se rumenească ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista