Tartă Cu Ricotta Cu Ierburi

Tartă Cu Ricotta Cu Ierburi
Această rețetă servește 6. O porție conține 259 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, mărar, aluat de crustă de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă Cu Ricotta Cu Ierburi, Ricotta cu ierburi, sparanghel și tartă Phyllo, și Dip de Ricotta cu ierburi cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Desfaceți aluatul și apăsați în partea de jos și în sus a unei tigaie rotundă de 9 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa verde feliată subțire în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați ceapa verde gătită, brânza ricotta, arpagicul proaspăt feliat, mărarul proaspăt tocat, sarea, piperul negru proaspăt măcinat, ouăle și albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Ceapa VerdeCeapa Verde
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
SareSare
6
Se toarnă amestecul de ceapă în crusta pregătită; se presară amestecul cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CeapăCeapă
7
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Tăiați în 6 pene.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista