O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 88 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gem de afine, vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Afine Cu Ouă, Cheesecake Cu Ouă De Afine, și Brioșe Cu Ouă-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați împreună toate ingredientele crustei într-un robot de bucătărie doar până se formează un aluat. Apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus a tăvii de quiche cu degetele înfăinate. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă, apoi coaceți până când marginea este aurie palidă, 20 până la 25 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile foliei și plăcintei și coaceți coaja până când marginea este aurie și fundul este auriu pal, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Blend cremă de brânză, CR fra fra FRA, și zahăr în procesor de alimente curățate până cremos, despre 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ouă întregi, gălbenușuri, bourbon, vanilie, nucșoară și sare și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Topiți dulceața cu apă într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Întindeți jumătate de gem uniform pe fundul cochiliei (rezervând gemul rămas în cratiță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Lăsați stratul de gem să stea până se fixează, aproximativ 5 minute, apoi turnați ușor amestecul de cremă de brânză peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Gem
1
Acoperiți marginea cojii de tartă cu scut de plăcintă sau folie și coaceți până când umplutura este setată, dar încă tremură ușor în centru, 35 până la 40 de minute (umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
2
Se răcește tarta complet în tigaie pe un raft. Reîncălziți gemul rămas la foc mic, amestecând, până se toarnă, apoi turnați peste umplutură și întindeți uniform cu spatula offset. Se răcește tarta, neacoperită, până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Creveți Sotați, Decojiți
3
Chiar înainte de servire, scoateți partea din tigaie.