Tartă Cu Ouă De Afine

Tartă Cu Ouă De Afine
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 88 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gem de afine, vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Afine Cu Ouă, Cheesecake Cu Ouă De Afine, și Brioșe Cu Ouă-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați împreună toate ingredientele crustei într-un robot de bucătărie doar până se formează un aluat. Apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus a tăvii de quiche cu degetele înfăinate. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă, apoi coaceți până când marginea este aurie palidă, 20 până la 25 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile foliei și plăcintei și coaceți coaja până când marginea este aurie și fundul este auriu pal, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Blend cremă de brânză, CR fra fra FRA, și zahăr în procesor de alimente curățate până cremos, despre 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ouă întregi, gălbenușuri, bourbon, vanilie, nucșoară și sare și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Topiți dulceața cu apă într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Întindeți jumătate de gem uniform pe fundul cochiliei (rezervând gemul rămas în cratiță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Lăsați stratul de gem să stea până se fixează, aproximativ 5 minute, apoi turnați ușor amestecul de cremă de brânză peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
GemGem
1
Acoperiți marginea cojii de tartă cu scut de plăcintă sau folie și coaceți până când umplutura este setată, dar încă tremură ușor în centru, 35 până la 40 de minute (umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Se răcește tarta complet în tigaie pe un raft. Reîncălziți gemul rămas la foc mic, amestecând, până se toarnă, apoi turnați peste umplutură și întindeți uniform cu spatula offset. Se răcește tarta, neacoperită, până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Chiar înainte de servire, scoateți partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista