Tartă Cu Ouă De Afine

Tartă Cu Ouă De Afine
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 88 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gem de afine, vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Afine Cu Ouă, Cheesecake Cu Ouă De Afine, și Brioșe Cu Ouă-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați împreună toate ingredientele crustei într-un robot de bucătărie doar până se formează un aluat. Apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus a tăvii de quiche cu degetele înfăinate. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă, apoi coaceți până când marginea este aurie palidă, 20 până la 25 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile foliei și plăcintei și coaceți coaja până când marginea este aurie și fundul este auriu pal, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Blend cremă de brânză, CR fra fra FRA, și zahăr în procesor de alimente curățate până cremos, despre 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ouă întregi, gălbenușuri, bourbon, vanilie, nucșoară și sare și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Topiți dulceața cu apă într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Întindeți jumătate de gem uniform pe fundul cochiliei (rezervând gemul rămas în cratiță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Lăsați stratul de gem să stea până se fixează, aproximativ 5 minute, apoi turnați ușor amestecul de cremă de brânză peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
GemGem
1
Acoperiți marginea cojii de tartă cu scut de plăcintă sau folie și coaceți până când umplutura este setată, dar încă tremură ușor în centru, 35 până la 40 de minute (umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Se răcește tarta complet în tigaie pe un raft. Reîncălziți gemul rămas la foc mic, amestecând, până se toarnă, apoi turnați peste umplutură și întindeți uniform cu spatula offset. Se răcește tarta, neacoperită, până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Chiar înainte de servire, scoateți partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista