Tartă Cu Nucă De Cocos
Reteta Flan de nucă de cocos este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție conține 640 calorii, 16g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, lapte condensat, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tartă cu nucă de cocos (tartă cu nucă de cocos), Tartă cu nucă de cocos (tartă cu fructe de cocos), și Tartă Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un Bundt de 10 căni sau o tigaie cu tub cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Stropiți cajeta în tigaia pregătită, întorcându-vă pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Pune deoparte.
Folosind un mixer electric, bateți laptele, ouăle, extractul de vanilie și sarea.
Se toarnă amestecul în tigaie.
Așezați tigaia într-o tigaie mare de prăjire. Umpleți tigaia de prăjire cu suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale. Acoperiți tigaia Bundt cu folie.
Coaceți până când centrul jiggles ușor atunci când pan este mutat, aproximativ 1 oră 40 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute. La frigider, acoperit, timp de 3 ore sau peste noapte.
Întoarceți flanul pe un platou.
Se presară cu nucă de cocos prăjită și se servește.