Tarta cu nuci prăjite este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 524 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, fistic natural, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tartă Cu Nuci Prăjite, Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită, și Tartă De Dovleac Cu Crustă De Nuci Prăjită.
Instrucțiuni
1
Bateți 1 cană de făină, amidon de porumb,sare și praf de copt într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți untul, zahărul și zahărul pudră într-un alt vas mediu până la galben pal și bine amestecat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
2
Adăugați ou; bate pentru a amesteca, ocazionalcastron răzuitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ingrediente uscateîn 3 loturi, bătând doar pentru a se amesteca întreadăugări. Adunați aluatul într-o minge; aplatizațiîntr-un disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Transferați în tigaie. Apăsați pe partea de jos și în sus a tigaiei. Tăiați aluatul la culoare cu partea superioară a tigaiei (rezervați orice resturi în cazul în care este necesar pentru a acoperi crusta după coacere). Înțepați aluatulpe tot parcursul cu o furculiță și congelați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Căptușiți coaja de tartă răcită cu folie sau hârtie de pergament, lăsând o surplombă de 1". Umpleți cugreutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Coaceți până când marginilede crustă abia încep să devină aurii, 35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Îndepărtați folia și plăcile. Puneți orice crăpătură în crustăaluat conservat. Reveniți la cuptor; continuațicoacerea până devine aurie peste tot, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
10
Transferați într-o grătar; lasa sa se raceasca completely.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș în tigaie la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați tartpan pe o foaie de copt cu margini; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Întindeți fisticul, alunele și nucile de pin pe 3 foi de coacere separate cu margini mici. Prăjiți nucile până când sunt parfumate și maro deschis, aproximativ 5 minute pentru fistic,10 minute pentru nuci de pin și 20 de minutepentru alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Alune
Nuci De Pin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
4
Lăsați nucile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
5
Se topește untul într-o cratiță micăfierbere medie-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se formeaza bucati de aur - maroîn partea de jos a tigaiei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Scoateți-LDE pe foc și puneți-l deoparte.
7
Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb, sarea șivanilie într-un castron mediu. Se amestecă ouăle, apoise amestecă în unt rumenit. Îndoiți în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Ouă
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se toarnăumplerea în coajă de tartă.
9
Coaceți tarta, rotind tigaia la jumătatea drumului, până când umplutura este așezată în jurul marginilor și fără zgomot ușor în centru când este împinsă, aproximativ 1 oră.Folie de cort lejer peste tartă dacă crusta devine preaîntuneric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
10
Transferați într-un suport de sârmă la cool.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
11
Lăsați la temperatura camerei. Praf cuzahăr pudră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
12
Servițicu gelato de fistic sau alune, dacă doriți.