Tartă Cu Nuci Prăjite

Tartă Cu Nuci Prăjite
Tarta cu nuci prăjite este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 524 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, fistic natural, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tartă Cu Nuci Prăjite, Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită, și Tartă De Dovleac Cu Crustă De Nuci Prăjită.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 cană de făină, amidon de porumb,sare și praf de copt într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți untul, zahărul și zahărul pudră într-un alt vas mediu până la galben pal și bine amestecat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ou; bate pentru a amesteca, ocazionalcastron răzuitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingrediente uscateîn 3 loturi, bătând doar pentru a se amesteca întreadăugări. Adunați aluatul într-o minge; aplatizațiîntr-un disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați în tigaie. Apăsați pe partea de jos și în sus a tigaiei. Tăiați aluatul la culoare cu partea superioară a tigaiei (rezervați orice resturi în cazul în care este necesar pentru a acoperi crusta după coacere). Înțepați aluatulpe tot parcursul cu o furculiță și congelați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Căptușiți coaja de tartă răcită cu folie sau hârtie de pergament, lăsând o surplombă de 1". Umpleți cugreutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți până când marginilede crustă abia încep să devină aurii, 35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia și plăcile. Puneți orice crăpătură în crustăaluat conservat. Reveniți la cuptor; continuațicoacerea până devine aurie peste tot, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
10
Transferați într-o grătar; lasa sa se raceasca completely.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș în tigaie la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați tartpan pe o foaie de copt cu margini; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți fisticul, alunele și nucile de pin pe 3 foi de coacere separate cu margini mici. Prăjiți nucile până când sunt parfumate și maro deschis, aproximativ 5 minute pentru fistic,10 minute pentru nuci de pin și 20 de minutepentru alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
AluneAlune
Nuci De PinNuci De Pin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
4
Lăsați nucile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
5
Se topește untul într-o cratiță micăfierbere medie-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se formeaza bucati de aur - maroîn partea de jos a tigaiei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Scoateți-LDE pe foc și puneți-l deoparte.
7
Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb, sarea șivanilie într-un castron mediu. Se amestecă ouăle, apoise amestecă în unt rumenit. Îndoiți în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnăumplerea în coajă de tartă.
9
Coaceți tarta, rotind tigaia la jumătatea drumului, până când umplutura este așezată în jurul marginilor și fără zgomot ușor în centru când este împinsă, aproximativ 1 oră.Folie de cort lejer peste tartă dacă crusta devine preaîntuneric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Transferați într-un suport de sârmă la cool.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Lăsați la temperatura camerei. Praf cuzahăr pudră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
12
Servițicu gelato de fistic sau alune, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
AluneAlune
GelatoGelato
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista