Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 608 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lichior de alune, cum ar fi frangelico, ciocolată dulce-amăruie, răspândire de alune de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta cu alune de ciocolata cu Mousse de ciocolata, Mousse De Ciocolată Cu Alune, și Mousse De Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Faceți crustă: prăjiți alune pe o foaie de copt cu margini până la auriu deschis, aproximativ 18 minute. Frecați nucile calde într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Nuci
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Foaie De Copt
Cuptor
3
Rotiți fursecurile și alunele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați unt și învârtiți până când firimiturile încep să se aglomereze. Apăsați firimiturile peste partea de jos și în sus părți ale unui 9 1/2-in. tigaie cu o jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
5
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se răcească complet.
7
Răspândiți ciocolată-alune răspândite peste crustă. Se răcește până când răspândirea este fermă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
Ciocolata
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Faceți mousse: topiți ciocolată, zahăr și 2 linguri. apă într-o cratiță mică la foc mic până se omogenizează, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Bateți albușurile de ouă într-un castron mediu folosind un mixer până când țin vârfuri rigide. Bateți smântâna într-un alt bol până se înțepenește. Se amestecă gălbenușurile și lichiorul în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Lichior
Cremă
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Îndoiți ușor amestecul de ciocolată în albușuri de ou, apoi pliați în smântână până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Cremă
11
Se toarnă mousse în crustă și se întinde uniform (dacă se utilizează albușuri de ou pasteurizate, se răcește 20 de minute în acest moment).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
12
Se presară alune tocate și se răcește până când mousse-ul este ferm cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
13
Scoateți janta din tigaie și tăiați-o în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Alunele din Oregon-unde practic toată cultura americană crește-au un gust mult mai dulce și mai proaspăt decât importurile. Găsiți-le în coșuri vrac în magazinele alimentare (verificați țara de origine) și la freddyguys.com, hazelnuthill.com, sau yournw.com. acest desert conține ouă crude. Puteți înlocui albușurile pasteurizate atât cu gălbenușurile proaspete, cât și cu albușurile dacă sunteți îngrijorat de consumul de ouă crude; urmați cantitățile de conversie ale producătorului.