Tarta cu Mousse de banane de dovleac necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 488 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Dacă aveți zahăr, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tartă Cu Mousse De Dovleac-Banane, Mousse De Dovleac Cruller Tartă Cu Fund Negru, și Tarta cu Mousse de Caramel-dovleac cu Crumble de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați firimiturile de cracker graham, zahărul, scorțișoara și untul topit într-un castron și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Scorțișoară
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă într-o tigaie de 11 inci cu fundul detașabil și se apasă uniform în părțile laterale și apoi în partea de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
5
Se coace 10 minute și apoi se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru umplutură, încălziți jumătate și jumătate, dovleacul, zahărul brun, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită până la fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Dovleac
Nucșoară
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
7
Bateți gălbenușurile într-un alt bol, amestecați o parte din dovleacul fierbinte în gălbenușurile de ou pentru a le încălzi, apoi turnați amestecul de ou-dovleac înapoi în cazanul dublu și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Dovleac
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bateti
Bol
8
Încălziți amestecul peste apa care fierbe încă 4 până la 5 minute, până când începe să se îngroașe, amestecând continuu. Nu vrei ca ouăle să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
9
Se ia de pe foc.
10
Se dizolvă gelatina în 1/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
11
Adăugați gelatina dizolvată, banana și coaja de portocală în amestecul de dovleac și amestecați bine. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Gelatină
Dovleac
Banane
12
Bateți smântâna grea în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru bici până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
13
Adăugați zahărul și continuați să bateți până când aveți vârfuri ferme. Îndoiți cu grijă frișca în amestecul de dovleac și turnați-o în coaja de tartă răcită. Se răcește timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Dovleac
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Pentru decor, bateți smântâna grea în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
15
Adăugați zahărul și vanilia și continuați să bateți până când aveți vârfuri ferme. Pipați sau lingurați frisca decorativ pe tartă și presărați, dacă doriți, cu coajă de portocală.