Tartă cu mere și condimente cu ghimbir
Tartă cu mere și condimente cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 501 de calorii, 4 g de proteine și 26 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Tartă cu biscuiți cu cheddar și condimente cu mere, plăcintă Streusel cu mere și afine și ghimbir și condimente și tarta frangipane cu mere, cireșe și ciocolată albă cu sorbet de mere verzi și compot de țuică de cireșe și mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Lăsați crustele de plăcintă să stea la temperatura camerei conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Desfășurați una dintre crustele de plăcintă. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați crusta într-un cerc de 13 până la 14 inci.
Transferați crusta de plăcintă într-o tavă rotundă de tartă de 10 x 2 inchi cu fund detașabil sau o farfurie de plăcintă adâncă de 10 inci. Tăiați crusta până la marginea tigaii. Pus deoparte.
Desfaceți crusta de plăcintă rămasă. Folosind un tăietor stea de 2 până la 3 inci sau alt dispozitiv de tăiere dorit, faceți 5 până la 6 decupaje în aluat. Pune deoparte aluatul și tăieturile.
Într-o cratiță mare se încălzește Umplutura de plăcintă cu mere LUCKY LEAF, untul, 1 lingură de ghimbir cristalizat, vanilie, 1 linguriță de scorțișoară, nucșoară și ghimbir proaspăt la foc mediu până când untul se topește, amestecând ușor des.
Turnați umplutura pentru plăcintă cu mere LUCKY LEAF într-o tavă de tartă tapetată cu aluat.
Puneți aluatul cu decupaje deasupra umpluturii. Tăiați aluatul până la marginea formei de tartă și apăsați ușor aluatul de sus pe aluatul de jos pentru a sigila. Dacă folosiți o farfurie de plăcintă, îndoiți aluatul de sus sub aluatul de jos și ciupizați pentru a sigila; sertează marginea după dorință.
Puneți decupaje stea deasupra aluatului, lăsând la vedere majoritatea deschiderilor din crustă. Ungeți ușor aluatul cu spray de gătit antiadeziv. Într-un castron mic combina zahărul și 1/4 linguriță de scorțișoară; se presara peste aluat.
Pune tarta pe o tava tapetata cu folie de copt.
Pentru a preveni rumenirea excesivă, acoperiți marginea tartei sau a plăcintei cu folie.
Coaceți timp de 40 de minute.
Coaceți încă aproximativ 10 minute sau până când aluatul devine maro auriu și umplutura este spumoasă. Se răcește pe un grătar aproximativ 1 oră.
Scoateți părțile laterale ale tăvii de tartă.
Serviți cald. Dacă doriți, acoperiți cu topping bătut și ghimbir cristalizat suplimentar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!