Creveți înveliți în slănină cu sos de grătar Chipotle
Creveții înveliți în Bacon cu sos de grătar Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,53 USD pe porție. O porție conține 463 calorii, 23g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați chipotles în sos adobo, ulei de canolan, sos de grătar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Kabobs de creveți înveliți în slănină cu sos de portocale-Chipotle, Creveți Înveliți Cu Slănină La Grătar, și Creveți Înveliți Cu Slănină De Tei Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înmuiați 5 până la 8 frigarui de bambus în apă timp de aproximativ 20 de minute pentru a nu le arde pe grătar sau sub broiler.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare până la jumătatea drumului, aproximativ 4 minute.
Se scurge și se răcește pe prosoape de hârtie. Înfășurați o bucată de slănină în jurul mijlocului fiecărui creveți; frigărui cu bambus prin punctul în care se termină slănina pentru a nu se dezlipi. Filetați 3 până la 5 creveți pe fiecare bivol de bambus.
Pureați sosul de grătar, uleiul, sucul de lămâie, muștarul, chipotles, fulgii de ardei roșu, ardeiul cayenne și 1/4 linguriță de piper proaspăt măcinat într-un blender. Puneți deoparte jumătate din sos pentru scufundare.
Preîncălziți un grătar, o tigaie pentru grătar sau un pui de carne. Grătați sau prăjiți creveții (pe o foaie de copt căptușită cu folie, dacă se fierbe) timp de 5 minute, ungându-se cu sosul odată ce încep să devină roz. Flip, ungeti din nou și grătar sau broil până când doar fierte prin, aproximativ 4 mai multe minute.
Se servește cu sos suplimentar.
Fotografie de James Baigrie
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.