Tartă cu mere și brânză albastră

Tartă cu mere și brânză albastră
Tarta cu mere și brânză albastră este o vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. Dacă aveți la îndemână mere, cruste de plăcintă, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Tartă cu mere și brânză albastră, Tartă Cu Brânză Albastră, și Tartă cu smochine și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coajă coaptă folosind tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, în tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați șalotă; gatiti 2 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
6
Se ia de pe foc.
7
Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice într-un singur strat în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
8
Întindeți amestecul de unt peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Coaceți 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Presărați nuci, afine, brânză și cimbru peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
11
Coaceți aproximativ 3 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește pe suportul de răcire 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
13
Se ornează cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista