Tartă Cu Lămâie Acoperită Cu Streusel
Streusel-Topped Lemon Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 191 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, ouă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Streusel Topped Plăcintă Cu Dovleac, Plăcintă Cu Dovleac Acoperită Cu Streusel, și Streusel-Topped Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km., într-un castron mic, combinați făina, zahărul cofetarilor și coaja de lămâie; se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați pe partea de jos și 1/2 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Coaceți 10-15 minute sau până când crusta este ușor rumenită. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, bateți ouăle, zahărul și sucul de lămâie până când sunt groase și de culoarea lămâii. Bateți în făină, praful de copt și coaja de lămâie până se omogenizează.
Coaceți 20-25 de minute sau până când este setat.
Pentru topping, într-un castron mic, combinați făina și zahărul brun; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă nucile pecan.
Se presară peste umplutură.
Coaceți 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Praf cu zahăr de cofetari. Puneți la frigider resturile.