Tartă Cu Lămâie Acoperită Cu Streusel

Tartă Cu Lămâie Acoperită Cu Streusel
Streusel-Topped Lemon Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 191 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, ouă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Streusel Topped Plăcintă Cu Dovleac, Plăcintă Cu Dovleac Acoperită Cu Streusel, și Streusel-Topped Squash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km., într-un castron mic, combinați făina, zahărul cofetarilor și coaja de lămâie; se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați pe partea de jos și 1/2 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 10-15 minute sau până când crusta este ușor rumenită. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
3
Într-un castron mic, bateți ouăle, zahărul și sucul de lămâie până când sunt groase și de culoarea lămâii. Bateți în făină, praful de copt și coaja de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți 20-25 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru topping, într-un castron mic, combinați făina și zahărul brun; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presară peste umplutură.
8
Coaceți 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Praf cu zahăr de cofetari. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista