Tartă cu fructe (tartă cu fructe de Cafe-Cafe-aprox.)

Tartă cu fructe (tartă cu fructe de Cafe-Cafe-aprox.)
Tartă cu fructe de cafea (tartă cu fructe de CAF Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 783 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stropi de ciocolată, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flan de cafea (flan De Cafe), Caf Leche Leche Tartă Cu Fructe, și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez).

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramelul. Lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați ouăle, gălbenușurile de ou și 1 lingură de zahăr în blender și amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați laptele condensat, smântâna grea, scorțișoara, cafeaua și extractul de vanilie și amestecați încă 1 minut.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți și adăugați stropi de ciocolată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De CiocolatăStropi De Ciocolată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista