Tartă cu fructe (tartă cu fructe de Cafe-Cafe-aprox.)
Tartă cu fructe de cafea (tartă cu fructe de CAF Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 783 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stropi de ciocolată, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flan de cafea (flan De Cafe), Caf Leche Leche Tartă Cu Fructe, și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramelul. Lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Adăugați ouăle, gălbenușurile de ou și 1 lingură de zahăr în blender și amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați laptele condensat, smântâna grea, scorțișoara, cafeaua și extractul de vanilie și amestecați încă 1 minut.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți și adăugați stropi de ciocolată deasupra.