Tartă cu fructe de ananas (tartă cu fructe de PI aprox.)

Flanul de ananas (Flan De pi aproxima) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 593 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 431 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert accesibil. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, gălbenușuri de ou, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pina Colada Flan, Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Se incalzeste cuptorul la 350° F. Într-un blender se amesteca bucati de ananas, smantana, ouale si galbenusurile de la 2 la 3 minute sau pana se omogenizeaza.
Adăugați laptele condensat și extractul de nucă de cocos și amestecați încă 1 minut.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți.
Adăugați deasupra niște ananas proaspăt tocat și serviți.