Tartă Cu Dovleac
Dovleac Tarta ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 125 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, nucșoară, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac, Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac, și Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați 8 (4 uncii) ramekins în interiorul unei tigaie de copt de 9 x 13 inci. Pulverizați ușor ramekins cu spray de gătit.
Într-o cratiță mică, încălziți 1/3 cană de zahăr la foc mediu, amestecând constant, până când zahărul se topește și formează un caramel maro mediu, aproximativ 7 minute. Lucrând rapid, transferați 2 lingurițe de caramel pe fiecare ramekin, învârtindu-vă imediat ce lingurați caramelul (se va întări rapid). Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați laptele și laptele evaporat într-o cratiță mică la foc mediu până la cald. Reduceți căldura la foc mic și mențineți laptele cald. Între timp, aduceți aproximativ 4 căni de apă la fierbere și păstrați fierbinte.
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile de ou, rămânând 1/3 cană de zahăr, vanilie, nucșoară și scorțișoară. Îndoiți dovleacul în amestecul de ouă. Apoi pliați în lapte evaporat. Împărțiți umplutura între ramekins, apoi puneți foaia de copt în cuptor.
Se toarnă apă fierbinte în tava de copt până când ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinilor.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când flanul este doar setat.
Așezați o farfurie de desert deasupra fiecărui ramekin și inversați; flanul ar trebui să alunece, iar siropul ar trebui să curgă pe părțile laterale ale vasului.