Tartă Cu Dovleac

Tartă Cu Dovleac
Dovleac Tarta ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 125 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, nucșoară, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac, Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac, și Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați 8 (4 uncii) ramekins în interiorul unei tigaie de copt de 9 x 13 inci. Pulverizați ușor ramekins cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-o cratiță mică, încălziți 1/3 cană de zahăr la foc mediu, amestecând constant, până când zahărul se topește și formează un caramel maro mediu, aproximativ 7 minute. Lucrând rapid, transferați 2 lingurițe de caramel pe fiecare ramekin, învârtindu-vă imediat ce lingurați caramelul (se va întări rapid). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați laptele și laptele evaporat într-o cratiță mică la foc mediu până la cald. Reduceți căldura la foc mic și mențineți laptele cald. Între timp, aduceți aproximativ 4 căni de apă la fierbere și păstrați fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile de ou, rămânând 1/3 cană de zahăr, vanilie, nucșoară și scorțișoară. Îndoiți dovleacul în amestecul de ouă. Apoi pliați în lapte evaporat. Împărțiți umplutura între ramekins, apoi puneți foaia de copt în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
CuptorCuptor
7
Se toarnă apă fierbinte în tava de copt până când ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când flanul este doar setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lasă să se răcească.
10
Așezați o farfurie de desert deasupra fiecărui ramekin și inversați; flanul ar trebui să alunece, iar siropul ar trebui să curgă pe părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista