Tartă Cu Căpșuni-Kiwi
Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 168 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă, căpșuni, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Căpșuni Kiwi, Tartă Cu Kiwi Cu Căpșuni, și Tartă Cu Căpșuni-Kiwi-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Coajă coaptă, folosind tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil sau placă de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de umplere cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Se toarnă în coajă coaptă răcită. Aranjați căpșunile și fructele kiwi pe umplutură.
Într-un castron mic cu microunde, marmelada cu microunde neacoperită la 5 până la 10 secunde sau până se topește.
Periați peste fructe. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este setat înainte de servire. Acoperiți și refrigerați orice tartă rămasă.