Tartă cu cremă de parmezan cu dovlecei de nucă

Tartă cu cremă de parmezan cu dovlecei de nucă
O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sare, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de dovleac și parmezan, Tartă Simplă De Dovleac, și Tartă De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, salvia și sarea într-un robot de bucătărie, apoi adăugați unt și scurtare și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Stropiți cu 2 linguri de apă cu gheață și pulsați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Strângeți o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, pulsând până se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul într-o bilă cu răzuitor, apoi aplatizați într-un pătrat de 5 inci. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 17 x 8 inci și încadrați-l în tigaie. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați ușor fundul și părțile laterale ale cochiliei peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
7
Căptușiți coaja de patiserie cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți până când părțile laterale sunt setate și marginile sunt aurii palide, 18 până la 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până când fundul este auriu pal, cu 10 până la 15 minute mai mult. Periați ușor fundul și părțile laterale ale cochiliei cu albuș de ou și continuați să coaceți până când sunt uscate și strălucitoare, aproximativ 5 minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aduceți brânza și smântâna doar la fiert într-o cratiță mică și grea la foc moderat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură și abrupt, acoperit, 30 de minute.
3
Se toarnă smântâna înmuiată printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic pe solidele de brânză și apoi aruncându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
În timp ce crema se înmoaie, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati suc de fructe cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, întorcându-se, până se rumenesc ușor pe toate părțile, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
CremăCremă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Bateți împreună oul întreg, gălbenușul și restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
PiperPiper
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați smântână înmuiată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Împrăștiați dovleceii uniform în coajă de tartă și turnați cremă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Suc De FructeSuc De Fructe
2
Coaceți până când crema este doar setată și aurie în plasturi, 30 până la 35 de minute. Tarta rece în tigaie pe raft cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Înjumătățiți tarta transversal, apoi tăiați-o pe jumătate pe lungime și tăiați fiecare sfert în 8 bucăți.
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
5
* Disponibil la unele magazine de vase și la magazinul fante ' s Kitchen Wares (fantes.com).
1
* Aluatul de patiserie poate fi răcit până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
2
Lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie ușor, aproximativ 20 de minute, înainte de rulare.* Tarta poate fi coaptă cu 6 ore înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită lejer cu folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista