Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Tarta cu cremă de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 380 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cremă de nucă de cocos bine agitată, cum ar fi coco l lincorpez, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Căpșuni, și Tartă cu cremă de cireșe și nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulsați firimituri de biscuiți, nucă de cocos și unt într-un robot de bucătărie până când nuca de cocos este măcinată fin, apoi apăsați uniform pe partea de jos și în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Formă TartăFormă Tartă
3
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu, aproximativ 16 minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Se amestecă laptele și amidonul de porumb până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LapteLapte
2
Aduceți smântâna grea și smântâna de nucă de cocos la fiert într-o cratiță grea la foc moderat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți amestecul de amidon de porumb, apoi adăugați în smântână într-un jet, șoptind. Se fierbe crema, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CremăCremă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă imediat ouăle și extractul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă cremă în crustă răcită și partea superioară netedă. Acoperiți crema cu o rundă de hârtie de ceară (pentru a preveni formarea pielii) și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Se răcește tarta până se fixează, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1
Bateți împreună smântâna, smântâna și zahărul cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Scoateți hârtia de ceară din tartă și întindeți crema uniform peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1
* Tarta (fără topping de cremă) poate fi răcită până la 8 ore (crusta va începe să se înmoaie dacă este răcită mai mult timp). * Tarta poate fi acoperită cu frișcă cu 2 ore înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista