Tarta cu cremă de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 380 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cremă de nucă de cocos bine agitată, cum ar fi coco l lincorpez, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Căpșuni, și Tartă cu cremă de cireșe și nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulsați firimituri de biscuiți, nucă de cocos și unt într-un robot de bucătărie până când nuca de cocos este măcinată fin, apoi apăsați uniform pe partea de jos și în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fursecuri
Nucă De Cocos
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Formă Tartă
3
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu, aproximativ 16 minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Se amestecă laptele și amidonul de porumb până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lapte
2
Aduceți smântâna grea și smântâna de nucă de cocos la fiert într-o cratiță grea la foc moderat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
3
Bateți amestecul de amidon de porumb, apoi adăugați în smântână într-un jet, șoptind. Se fierbe crema, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cremă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă imediat ouăle și extractul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă cremă în crustă răcită și partea superioară netedă. Acoperiți crema cu o rundă de hârtie de ceară (pentru a preveni formarea pielii) și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Se răcește tarta până se fixează, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
1
Bateți împreună smântâna, smântâna și zahărul cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Scoateți hârtia de ceară din tartă și întindeți crema uniform peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
1
* Tarta (fără topping de cremă) poate fi răcită până la 8 ore (crusta va începe să se înmoaie dacă este răcită mai mult timp). * Tarta poate fi acoperită cu frișcă cu 2 ore înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch