Glazură De 7 Minute

Glazură De 7 Minute
Glazura de 7 Minute ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 109 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Un amestec de albușuri de ou, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Șapte Minute Glazura I, Șapte minute glazura II, și Glazură De Șapte Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă la o adâncime de 1 inch într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se combină primele 3 ingrediente într-un 3-qt. castron rezistent la căldură; bateți la viteză mică cu un mixer electric portabil până la amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Așezați vasul peste apa care fierbe, bătând la viteză mare 7 minute sau până se formează vârfuri moi; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați vanilie. Bateți până la răspândirea consistenței (aproximativ 3 până la 5 minute). Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista