Supă De Nucă De Cocos

Supă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.45 pe portie. O porție conține 526 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, ardei iute Thailandezi, frunze de tei kaffir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței de nucă de cocos-Curry cu creveți), Cea Mai Bună Supă De Nucă De Cocos, Vreodată, și Supă De Linte Roșie De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de supă, combinați și aduceți la fierbere bulionul de pui, iarba de lămâie, frunzele de tei și ghimbirul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute pentru a infuza bulionul cu aromă. Se strecoară bulionul infuzat, se aruncă aromele și se întoarce bulionul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Elixirul GElixirul G
Frunze De TeiFrunze De Tei
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați pui, ciuperci, ardei iute, sos de pește, zahăr, lapte de cocos și suc de lămâie și fierbeți încă 10 minute până când puiul este gătit. La final condimentează supa cu sare și piper. Puneți în boluri de servire și acoperiți fiecare bol cu câteva frunze de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista