Ghimbir de mare peste verdeață ofilită

Ghimbir de mare peste verdeață ofilită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de ghimbir peste verdele ofilit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru bebeluși, vin marsala, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Ghimbir de mare peste verdeață ofilită, Verdeață Ofilită, și Verdeață Ofilită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 4 (bucăți pătrate de 12 inci) de folie de aluminiu. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Lucrând cu 1 foaie de folie la un moment dat, așezați foile de folie pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați 1 1/2 căni de spanac în centrul fiecărei foi de folie. Sus, cu un file de bas de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Presărați cu 1 linguriță de ghimbir și 1/2 linguriță de usturoi, apoi stropiți 2 linguri de Marsala, 2 lingurițe de sos de soia și 1/2 linguriță ulei de susan peste pește și spanac. Adunați foile de folie peste pește. Îndoiți marginile foliei și strângeți bine pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Așezați pachetele de folie pe o foaie mare de copt mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți până când spanacul se ofilește și peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați pachetele în boluri largi de mică adâncime. Se răcește 5 minute. Pachet deschis și ori în jos pentru a descoperi pește, fiind atent de abur fierbinte. Strângeți sucul de lămâie peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se presară cu busuiocul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista