Tartă Cu Cremă De Lămâie

Tartă Cu Cremă De Lămâie
Lemon Cream Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, făină nealbită pentru toate scopurile, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Cremă De Lămâie, Tartă Nouă Cu Cremă De Lămâie, și Tartă Cu Cremă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Unt de jos (nu părți) de 9-inch-diametru tart pan cu fund detașabil. Amestecați făina, zahărul, coaja de lămâie rasă și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
2
Adăugați unt; amestecați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușurile de ou; amestecați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii pregătite. Congelați crusta până când este fermă, aproximativ 15 minute. Crusta înainte poate fi făcută cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți crusta 5 minute. Apăsați părțile laterale cu spatele furcii dacă cădeți. Continuați să coaceți până devin aurii, apăsând părțile laterale după cum este necesar, cu aproximativ 18 minute mai mult. Se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți zahărul, ouăle, gălbenușurile și coaja de lămâie într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Bateți sucul de lămâie și vinul. Gatiti la foc mediu pana cand crema se ingroasa si incepe sa baloneze, batand constant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CremăCremă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați în castron mediu. Se răcește până se încălzește, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Treceți treptat în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți tarta până când umplutura este așezată în centru și începe să pufăie la margini, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigaie pe raft. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista