Tartă Cu Cremă De Lămâie
Lemon Cream Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, făină nealbită pentru toate scopurile, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Cremă De Lămâie, Tartă Nouă Cu Cremă De Lămâie, și Tartă Cu Cremă De Lămâie.
Instrucțiuni
Unt de jos (nu părți) de 9-inch-diametru tart pan cu fund detașabil. Amestecați făina, zahărul, coaja de lămâie rasă și sarea în procesor.
Adăugați unt; amestecați până se formează făină grosieră.
Adăugați gălbenușurile de ou; amestecați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii pregătite. Congelați crusta până când este fermă, aproximativ 15 minute. Crusta înainte poate fi făcută cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați înghețat.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți crusta 5 minute. Apăsați părțile laterale cu spatele furcii dacă cădeți. Continuați să coaceți până devin aurii, apăsând părțile laterale după cum este necesar, cu aproximativ 18 minute mai mult. Se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Bateți zahărul, ouăle, gălbenușurile și coaja de lămâie într-o cratiță medie grea.
Bateți sucul de lămâie și vinul. Gatiti la foc mediu pana cand crema se ingroasa si incepe sa baloneze, batand constant, aproximativ 5 minute.
Transferați în castron mediu. Se răcește până se încălzește, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Treceți treptat în cremă.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți tarta până când umplutura este așezată în centru și începe să pufăie la margini, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigaie pe raft. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 6 ore.