Tartă Cu Cremă De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu cremă de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați afine, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blueberry Brie Tart Ice Cream Cel Mai Bun Lick! 2008 Înghețată Cont, Tartă de afine cu cremă de brânză frișcă, și Tartă Cu Înghețată De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron mare.
Adăugați zahărul și amestecați. Faceți o fântână în centru și așezați untul și gălbenușul de ou în fântână. Folosind degetele, lucrați untul și gălbenușul de ou împreună până când sunt bine combinate, apoi lucrați amestecul de unt-ou în amestecul de făină-zahăr până când sunt combinate, dar încă libere. Aluatul va fi sfărâmicios, dar când strângeți o mână, ar trebui să țină împreună.
Presărați aluatul într-o plăcintă sau o tigaie de 10 inci. Apăsați aluatul ferm și uniform pe fundul și părțile laterale ale tigaiei, asigurându-vă că nu lăsați crusta să se îngroașe la colțuri. Ar trebui să facă un unghi drept curat în care părțile se întâlnesc cu fundul. Răciți crusta cel puțin 30 de minute sau acoperită, până la 3 zile.
Încălziți cuptorul la 400 de grade.
Coaceți până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească înainte de umplere.
Crema bavareză de afine: Alegeți peste afine, lăsând deoparte cele mai bune pentru a face un cerc în jurul marginii tartei finite. (Veți avea nevoie de aproximativ 1 cană.)
Încălziți laptele și fasolea de vanilie într-o cratiță la foc mediu doar până fierbe. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza timp de 10 minute.
Combinați gelatina și apa într-un castron mic și lăsați să se dizolve, amestecând ocazional, până când nu rămân pete uscate.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună într-un bol.
Amestecând constant, turnați încet amestecul de lapte încă fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn. La 160 de grade, amestecul va da un puf de abur. Când amestecul ajunge la 180 de grade, acesta va fi îngroșat și cremos, ca eggnog. Dacă nu aveți un termometru, testați-l scufundând o lingură de lemn în amestec. Treceți degetul pe spatele lingurii. Dacă banda rămâne limpede, amestecul este gata; dacă marginile se estompează, amestecul nu este suficient de gros. Când este gata, scoateți-l rapid de pe foc.
Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață pe jumătate. Se strecoară amestecul într-un bol mediu pentru a-l netezi și a îndepărta fasolea de vanilie.
Se toarnă 1 cană din acest amestec (Anglaise) într-un castron mare și se lasă deoparte.
Așezați vasul mediu care conține restul amestecului în apa cu gheață și lăsați să se răcească, amestecând des.
Adăugați gelatina în paharul de Anglaise fierbinte în vasul mare și amestecați până se dizolvă complet, creând o cremă bavareză. Lucrând rapid, pliați cantitatea mai mare de fructe de pădure în crema bavareză și lingurați amestecul în centrul cochiliei tart.
Răspândiți până la neted și uniform. Înainte ca umplutura să se răcească complet, aranjați fructele rezervate în jurul marginii tartei pentru a forma o jantă. Se răcește cel puțin 2 ore și se servește în felii, turnând un pic de Anglaise lângă fiecare parte.