Tartă Cu Cremă De Afine

Tartă Cu Cremă De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu cremă de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați afine, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blueberry Brie Tart Ice Cream Cel Mai Bun Lick! 2008 Înghețată Cont, Tartă de afine cu cremă de brânză frișcă, și Tartă Cu Înghețată De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți făina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul și amestecați. Faceți o fântână în centru și așezați untul și gălbenușul de ou în fântână. Folosind degetele, lucrați untul și gălbenușul de ou împreună până când sunt bine combinate, apoi lucrați amestecul de unt-ou în amestecul de făină-zahăr până când sunt combinate, dar încă libere. Aluatul va fi sfărâmicios, dar când strângeți o mână, ar trebui să țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Presărați aluatul într-o plăcintă sau o tigaie de 10 inci. Apăsați aluatul ferm și uniform pe fundul și părțile laterale ale tigaiei, asigurându-vă că nu lăsați crusta să se îngroașe la colțuri. Ar trebui să facă un unghi drept curat în care părțile se întâlnesc cu fundul. Răciți crusta cel puțin 30 de minute sau acoperită, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Încălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se răcească înainte de umplere.
7
Crema bavareză de afine: Alegeți peste afine, lăsând deoparte cele mai bune pentru a face un cerc în jurul marginii tartei finite. (Veți avea nevoie de aproximativ 1 cană.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
8
Încălziți laptele și fasolea de vanilie într-o cratiță la foc mediu doar până fierbe. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Combinați gelatina și apa într-un castron mic și lăsați să se dizolve, amestecând ocazional, până când nu rămân pete uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Amestecând constant, turnați încet amestecul de lapte încă fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn. La 160 de grade, amestecul va da un puf de abur. Când amestecul ajunge la 180 de grade, acesta va fi îngroșat și cremos, ca eggnog. Dacă nu aveți un termometru, testați-l scufundând o lingură de lemn în amestec. Treceți degetul pe spatele lingurii. Dacă banda rămâne limpede, amestecul este gata; dacă marginile se estompează, amestecul nu este suficient de gros. Când este gata, scoateți-l rapid de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață pe jumătate. Se strecoară amestecul într-un bol mediu pentru a-l netezi și a îndepărta fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se toarnă 1 cană din acest amestec (Anglaise) într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Așezați vasul mediu care conține restul amestecului în apa cu gheață și lăsați să se răcească, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați gelatina în paharul de Anglaise fierbinte în vasul mare și amestecați până se dizolvă complet, creând o cremă bavareză. Lucrând rapid, pliați cantitatea mai mare de fructe de pădure în crema bavareză și lingurați amestecul în centrul cochiliei tart.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Răspândiți până la neted și uniform. Înainte ca umplutura să se răcească complet, aranjați fructele rezervate în jurul marginii tartei pentru a forma o jantă. Se răcește cel puțin 2 ore și se servește în felii, turnând un pic de Anglaise lângă fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista