Tartă cu ceapă roșie și brânză de capră

Tartă cu ceapă roșie și brânză de capră
Ceapa rosie si branza de capra tarta este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de gălbenușuri de ou, frișcă grea, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartă cu ceapă roșie, brânză de capră și busuioc, Tartă cu roșii, brânză de capră și ceapă, și Tartă cu brânză de capră, cartofi și ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Căptușiți o tavă de tartă plată de 9 inci, cu fundul liber, cu produse de patiserie. Se răcește timp de 15 minute. Acoperiți cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Puneți ceapa într-o formă de prăjire și stropiți peste Ulei. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți timp de 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți gălbenușurile de ou și smântâna și condimentați cu sare și piper. Aranjați ceapa roșie peste baza patiseriei coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
7
Se toarnă amestecul de smântână peste ceapă. Feliați brânza de capră subțire și punctați deasupra tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Coaceți timp de 30 de minute sau până când crema tocmai s-a setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista