Tartă cu ceapă roșie și brânză de capră
Ceapa rosie si branza de capra tarta este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de gălbenușuri de ou, frișcă grea, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartă cu ceapă roșie, brânză de capră și busuioc, Tartă cu roșii, brânză de capră și ceapă, și Tartă cu brânză de capră, cartofi și ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Căptușiți o tavă de tartă plată de 9 inci, cu fundul liber, cu produse de patiserie. Se răcește timp de 15 minute. Acoperiți cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți timp de 10 minute.
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți încă 5 minute.
Puneți ceapa într-o formă de prăjire și stropiți peste Ulei. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți timp de 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Bateți gălbenușurile de ou și smântâna și condimentați cu sare și piper. Aranjați ceapa roșie peste baza patiseriei coapte.
Se toarnă amestecul de smântână peste ceapă. Feliați brânza de capră subțire și punctați deasupra tartei.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când crema tocmai s-a setat.