Tartă cu ceapă roșie caramelizată, feta și slănină

Tartă cu ceapă roșie caramelizată, feta și slănină
O porție conține 787 calorii, 17g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de cimbru, ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tartă cu ceapă și slănină caramelizată, Tartă Cu Ceapă Caramelizată, și Tartă Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C / 200ventilator.Pasul 2: într-o tigaie se prăjește ceapa cu puțin ulei până se înmoaie, se aprinde focul și se adaugă oțetul balsamic, zahărul, cimbrul, sarea, piperul și slănina, se prăjesc 5 minute și se lasă deoparte să se răcească.Pasul 3: desfaceți foaia de patiserie și înscrieți o linie la 1 cm de marginea din jurul laturilor. Înțepați baza cu o furculiță.Pasul 4: Puneți amestecul răcit de ceapă și slănină peste bază, păstrând în linia marcată, apoi acoperiți cu feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți în cuptor timp de 15 minute. Am presărat peste câteva frunze de busuioc sfâșiate la sfârșit pentru a adăuga ceva culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista