Tartă cu ceapă roșie caramelizată, feta și slănină
O porție conține 787 calorii, 17g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de cimbru, ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tartă cu ceapă și slănină caramelizată, Tartă Cu Ceapă Caramelizată, și Tartă Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220C / 200ventilator.Pasul 2: într-o tigaie se prăjește ceapa cu puțin ulei până se înmoaie, se aprinde focul și se adaugă oțetul balsamic, zahărul, cimbrul, sarea, piperul și slănina, se prăjesc 5 minute și se lasă deoparte să se răcească.Pasul 3: desfaceți foaia de patiserie și înscrieți o linie la 1 cm de marginea din jurul laturilor. Înțepați baza cu o furculiță.Pasul 4: Puneți amestecul răcit de ceapă și slănină peste bază, păstrând în linia marcată, apoi acoperiți cu feta.
Coaceți în cuptor timp de 15 minute. Am presărat peste câteva frunze de busuioc sfâșiate la sfârșit pentru a adăuga ceva culoare.