Tartă cu ceapă roșie caramelizată, feta și slănină

Tartă cu ceapă roșie caramelizată, feta și slănină
O porție conține 787 calorii, 17g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de cimbru, ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tartă cu ceapă și slănină caramelizată, Tartă Cu Ceapă Caramelizată, și Tartă Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C / 200ventilator.Pasul 2: într-o tigaie se prăjește ceapa cu puțin ulei până se înmoaie, se aprinde focul și se adaugă oțetul balsamic, zahărul, cimbrul, sarea, piperul și slănina, se prăjesc 5 minute și se lasă deoparte să se răcească.Pasul 3: desfaceți foaia de patiserie și înscrieți o linie la 1 cm de marginea din jurul laturilor. Înțepați baza cu o furculiță.Pasul 4: Puneți amestecul răcit de ceapă și slănină peste bază, păstrând în linia marcată, apoi acoperiți cu feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Coaceți în cuptor timp de 15 minute. Am presărat peste câteva frunze de busuioc sfâșiate la sfârșit pentru a adăuga ceva culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista