Somon de arțar cu cuscus de ciuperci

Somon de arțar cu cuscus de ciuperci
Somonul de arțar cu cuscus de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 413 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ciuperci, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Muștar de arțar-găini glazurate cu cuscus de porumb și mazăre, Păstârnac Glazurat De Arțar Și Salată De Cuscus Israelian, și Cuscus Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie mică cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Într-un castron mic, combinați siropul, sosul de soia și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați fileurile cu pielea în jos pe tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Ungeți jumătate din amestecul de sirop peste somon. Broil 6 în. de la căldură timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SiropSirop
4
Periați cu amestecul de sirop rămas. Se fierbe 6-8 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
PeștePește
5
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți bulionul, ciupercile și piperul la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 5-6 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Reveniți la fierbere. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CuscusCuscus
PiperPiper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Crama Hahn Monterey Pinot Noir cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista