Tartă Cu Caș De Lămâie

Tartă Cu Caș De Lămâie
Tarta cu caș de lămâie este o vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 474 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă ușoară cu caș de lămâie, Tartă de caș de lămâie cu ulei de măsline, și Tartă Cu Caș De Lămâie Meyer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă untul și zahărul împreună în vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu cu palete până când sunt doar combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați vanilia. Într-un castron mediu, săturați făina și sarea, apoi adăugați-le în amestecul de unt și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă la viteză mică până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o suprafață prăfuită cu făină și formați-o într-un disc plat. Apăsați aluatul într-o tigaie de tartă cu fund fals rotund de 10 inci sau 9 inci, asigurându-vă că marginea finită este plată. Se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Ungeți 1 parte a unui pătrat de folie de aluminiu pentru a se potrivi în tarta răcită și așezați-o, cu unt în jos, pe patiserie. Umpleți cu fasole sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Îndepărtați folia și fasolea, înțepați tarta peste tot cu dinții unei furculițe și coaceți din nou încă 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Îndepărtați coaja lămâilor cu un cojitor de legume sau zester, având grijă să evitați miezul alb. Strângeți lămâile pentru a face 1/2 cană de suc și puneți sucul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
ZesterZester
9
Puneți coaja într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
10
Adăugați zahărul și procesați timp de 2 până la 3 minute, până când coaja este tocată foarte fin. În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete, smântâniți untul cu zahărul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, apoi adăugați sucul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
12
Se amestecă până se combină.
13
Se toarnă amestecul într-o cratiță de 2 litri și se gătește la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Cașul de lămâie se va îngroșa la aproximativ 175 de grade F, sau chiar sub un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Scoateți din căldură.
15
Umpleți coaja de tartă cu caș cald de lămâie și lăsați să se fixeze la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista