Tartă Cu Caș De Lămâie
Tarta cu caș de lămâie este o vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 474 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă ușoară cu caș de lămâie, Tartă de caș de lămâie cu ulei de măsline, și Tartă Cu Caș De Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul și zahărul împreună în vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu cu palete până când sunt doar combinate.
Adăugați vanilia. Într-un castron mediu, săturați făina și sarea, apoi adăugați-le în amestecul de unt și zahăr.
Se amestecă la viteză mică până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o suprafață prăfuită cu făină și formați-o într-un disc plat. Apăsați aluatul într-o tigaie de tartă cu fund fals rotund de 10 inci sau 9 inci, asigurându-vă că marginea finită este plată. Se răcește până se întărește.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți 1 parte a unui pătrat de folie de aluminiu pentru a se potrivi în tarta răcită și așezați-o, cu unt în jos, pe patiserie. Umpleți cu fasole sau orez.
Coaceți timp de 20 de minute.
Îndepărtați folia și fasolea, înțepați tarta peste tot cu dinții unei furculițe și coaceți din nou încă 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Îndepărtați coaja lămâilor cu un cojitor de legume sau zester, având grijă să evitați miezul alb. Strângeți lămâile pentru a face 1/2 cană de suc și puneți sucul deoparte.
Puneți coaja într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel.
Adăugați zahărul și procesați timp de 2 până la 3 minute, până când coaja este tocată foarte fin. În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete, smântâniți untul cu zahărul și coaja de lămâie.
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, apoi adăugați sucul de lămâie și sarea.
Se amestecă până se combină.
Se toarnă amestecul într-o cratiță de 2 litri și se gătește la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Cașul de lămâie se va îngroșa la aproximativ 175 de grade F, sau chiar sub un foc mic.
Umpleți coaja de tartă cu caș cald de lămâie și lăsați să se fixeze la temperatura camerei.