Această rețetă face 8 porții cu 402 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă $ 2.25 pe portie cade în bugetul dvs., Tarta brânză de capră cu caise miere ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de oțet de cidru de mere, miere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă cu brânză de capră cu miere cu crustă de fistic, Cheesecake cu brânză de capră cu merișoare de miere, și Pizza cu afine cu brânză de capră cu miere și Prosciutto.
Instrucțiuni
1
Faceți crusta: pulsați făina, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se adaugă o treime din unt și se pulsează până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
3
Adăugați untul rămas și pulsați până când amestecul arată ca o masă grosieră cu bucăți de unt pe tot parcursul, aproximativ 3 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
4
Adăugați oțetul și 3 linguri de apă cu gheață; puls de 3 sau 4 ori mai mult pentru a combina. Strângeți aluatul între degete; dacă nu își păstrează forma, adăugați încă 1 lingură de apă cu gheață și pulsați din nou. Puneți aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră. Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Întindeți aluatul într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă. Ușor aluatul în tigaie și apăsați în partea de jos și părțile laterale; tăiați excesul. Pierceți aluatul peste tot cu o furculiță. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute. Tapetați aluatul cu folie de aluminiu și umpleți cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți până la set, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți folia și fasolea; continuați să coaceți până la aur, Încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet.
9
Faceți umplutura: bateți brânza de capră și 1/3 cană de zahăr granulat într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la crem, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
10
Adăugați cele 4 gălbenușuri de ou și bateți până se combină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
11
Adăugați amidonul de porumb, vanilia și coniacul și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut, răzuind vasul după cum este necesar. Într-un castron mare separat, bateți cele 3 albușuri de ou până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Căpșuni La Picior
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Adăugați sarea și restul de 1 lingură de zahăr granulat și bateți până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri până când sunt combinate, apoi turnați în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ciocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Coaceți până când umplutura este setată și aurie deasupra, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet.
15
Faceți toppingul: aduceți zahărul granulat, mierea, scorțișoara, coniacul, vanilia și 1/3 cană de apă la foc mic într-o tigaie mică la foc mediu; gătiți până la sirop, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La Picior
Coniac
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Adăugați caisele și gătiți încă 3 minute, apoi adăugați sucul de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Tallegio, Tocată
17
Lasă să se răcească complet. Folosiți un cuțit mic pentru a slăbi tarta, apoi scoateți inelul cu formă de arc. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
18
Se servește la temperatura camerei cu toppingul de caise. Sursă foto: Johnny Miller