Tartă Cu Brânză Cremă De Prune

Tartă Cu Brânză Cremă De Prune
Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tarta cu brânză cremă de prune ar putea fi o remarcabilă vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, cruste de plăcintă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta De Prune Cu Crema De Mascarpone, Tartă cu cremă de prune și migdale, și Tarta de prune cu zahar brun crema Mascarpone si nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați crusta de plăcintă în tigaie de 9 inci cu fund detașabil sau placă de plăcintă din sticlă de 9 inci. Tăiați marginile dacă este necesar. Generos crusta prick cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Coaceți aproximativ 7 minute sau până se rumenesc foarte ușor. Se răcește pe raftul de răcire 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați coaja de portocală și ouăle; bate până se omogenizează și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
OuăOuă
6
Se întinde în crustă parțial coaptă. Aranjați prunele feliate peste umplutura de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PrunePrune
7
Coaceți la 163° 25 până la 30 de minute sau până când umplerea este setată. Se răcește pe suportul de răcire 15 minute. Se dă la frigider cel puțin 1 oră până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Chiar înainte de servire, periați jeleul topit peste tartă. Acoperiți și refrigerați orice tartă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista