Tartă Cu Brânză Cremă De Prune
Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tarta cu brânză cremă de prune ar putea fi o remarcabilă vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, cruste de plăcintă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta De Prune Cu Crema De Mascarpone, Tartă cu cremă de prune și migdale, și Tarta de prune cu zahar brun crema Mascarpone si nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Așezați crusta de plăcintă în tigaie de 9 inci cu fund detașabil sau placă de plăcintă din sticlă de 9 inci. Tăiați marginile dacă este necesar. Generos crusta prick cu furculiță.
Coaceți aproximativ 7 minute sau până se rumenesc foarte ușor. Se răcește pe raftul de răcire 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează.
Adăugați coaja de portocală și ouăle; bate până se omogenizează și se amestecă bine.
Se întinde în crustă parțial coaptă. Aranjați prunele feliate peste umplutura de brânză cremă.
Coaceți la 163° 25 până la 30 de minute sau până când umplerea este setată. Se răcește pe suportul de răcire 15 minute. Se dă la frigider cel puțin 1 oră până se răcește.
Chiar înainte de servire, periați jeleul topit peste tartă. Acoperiți și refrigerați orice tartă rămasă.