Tartă Cu Brânză Cremă De Ciocolată-Căpșuni
O porție conține 333 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină, topping de înghețată fudge, Unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Brânză Cremă De Căpșuni, Tartă Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Cremă De Brânză De Căpșuni Crumble Tart.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tavă de tartă canelată cu fund detașabil.
Coaceți 12-15 minute sau până când crusta este setată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un alt castron mic, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și vanilia până se omogenizează.
Se întinde pe fundul crustei pregătite. Aranjați jumătățile de căpșuni, tăiate cu fața în jos, peste umplutură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Chiar înainte de servire, stropiți Fudge topping peste tartă. Puneți la frigider resturile.