Tarta cu bezea de tei este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 514 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Un amestec de ouă, plus 3 linguri de zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Încercați Tartă Cu Bezea De Tei, Tartă Cu Bezea Cu Var Cheie, și Tartă Cu Bezea De Tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, 3 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de sare într-un bol și puneți-l la congelator timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Puneți amestecul de făină în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați untul și Crisco și pulsați de aproximativ 10 ori până când untul este în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Prăjituri Create 'n Chips De Ciocolată
4
Adăugați apa cu gheață și procesați până când aluatul se reunește. Aruncați pe o placă bine înmuiată și formați-o într-un disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Întindeți aluatul și potriviți-l într-o tigaie de tartă de 9 inci cu părțile detașabile. Nu întindeți aluatul atunci când îl așezați în tigaie sau se va micșora în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Tăiați excesul rulând știftul peste partea superioară a tigaiei. Aliniați coaja de tartă cu o bucată de folie de aluminiu cu unt, cu unt în jos și umpleți-o cu fasole uscată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Căpșuni La Picior
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți fasolea și folia și înțepați fundul cochiliei peste tot cu o furculiță pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Coaceți încă 15 până la 20 de minute, până se rumenesc ușor. Puneți deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Ridicați temperatura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Pentru bezea, bateți albușurile de ou, crema de tartru și 1/4 linguriță de sare în vasul unui mixer electric prevăzut cu atașamentul de măturică la viteză mare până se spumează. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați încet restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până când bezea este groasă și strălucitoare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
13
Întindeți imediat umplutura de var în coaja de tartă răcită și țeviți bezea peste ea cu un vârf mare de stea. Asigurați-vă că bezea acoperă întregul vârf și atinge marginile cochiliei, pentru a preveni micșorarea acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
14
Coaceți timp de 3 până la 5 minute, până când bezea se rumeneste ușor. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Crema untul și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete timp de 1 minut. La viteză mică, adăugați ouăle, pe rând, apoi adăugați coaja de tei, sucul de lămâie și sarea. Nu vă faceți griji; va arăta crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De Verjuic
16
Se toarnă amestecul într-o cratiță mică și se gătește la foc mediu-mic timp de 6 până la 8 minute, până se îngroașă, amestecând constant cu o lingură de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Bateți rapid când începe să se îngroașe și gătiți la foc mic timp de un minut sau două, amestecând constant. Nu-l lăsați să fiarbă! Acesta va fi de 175 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Sos Iute Cu Ulei De Susan
18
Se toarnă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se răcește.