Tartă cremoasă cu lămâie cu crustă de nuci
O porție conține 254 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați masa matzo, brânza cremă philadelphia, nucile de plantat la sol și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tartă cremoasă de tei cu crustă de pâine scurtă, Tartă cremoasă de piersici cu crustă de migdale fumurii, și Tartă de lămâie cu crustă de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Combinați nuci, făină matzo, 2 lingurițe. zahăr și unt până se amestecă bine; apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii de tartă de 9 inci.
Coaceți 15 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet.
Între timp, bateți ouăle întregi și gălbenușul de ou într-o cratiță medie cu biciul până se amestecă bine. Bateți treptat în 1 cană de zahăr până se amestecă bine. Se amestecă sucul de lămâie; gatiti la foc mic 8 min. sau până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii, amestecând constant.
Adăugați cremă de brânză, 2 bucăți la un moment dat, bătând după fiecare adăugare până când crema de brânză este complet topită și amestecul este bine amestecat.
La frigider 4 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu zmeură chiar înainte de servire.