Tartă Cremoasă Cu Lămâie
Tarta cremoasă cu lămâie este o vegetarian desert. O porție conține 376 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cremoasă de lămâie cu crustă de nuci, Tartă cremoasă cu lămâie pentru # SundaySupper, și Tartă Cremoasă Cu Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mixerul electric, bateți untul nesărat și gălbenușurile de ou într-un castron mare până când sunt pufoase. Bateți în zahăr. Bateți în făină și sare doar până se amestecă, adăugând apă cu linguri dacă aluatul este uscat.
Transferați aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată. Adunați aluatul împreună. Formați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați 1 oră. Înmuiați ușor aluatul la temperatura camerei înainte de rulare.
Bateți ouăle, zahărul, smântâna, sucul de lămâie și coaja de lămâie rasă într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); bateți încet, dar constant, până când amestecul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în amestec înregistrează 160 km f, aproximativ 20 de minute.
Scoateți vasul de peste apă. Se răcește amestecul la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 10 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți marginile aluatului, formând laturi duble groase. Înghețați crusta 15 minute. Crusta de linie cu folie; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Îndepărtați greutățile plăcintei.
Coaceți până când crusta este aurie și gătită, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Crusta rece în tigaie pe raft.
Întindeți umplutura uniform în crustă. Se răcește peste noapte pentru a permite umplerea să se stabilească.