Tartă Cremoasă Cu Lămâie

Tartă Cremoasă Cu Lămâie
Tarta cremoasă cu lămâie este o vegetarian desert. O porție conține 376 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cremoasă de lămâie cu crustă de nuci, Tartă cremoasă cu lămâie pentru # SundaySupper, și Tartă Cremoasă Cu Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind mixerul electric, bateți untul nesărat și gălbenușurile de ou într-un castron mare până când sunt pufoase. Bateți în zahăr. Bateți în făină și sare doar până se amestecă, adăugând apă cu linguri dacă aluatul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Transferați aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată. Adunați aluatul împreună. Formați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați 1 oră. Înmuiați ușor aluatul la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
1
Bateți ouăle, zahărul, smântâna, sucul de lămâie și coaja de lămâie rasă într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); bateți încet, dar constant, până când amestecul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în amestec înregistrează 160 km f, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Scoateți vasul de peste apă. Se răcește amestecul la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 10 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți marginile aluatului, formând laturi duble groase. Înghețați crusta 15 minute. Crusta de linie cu folie; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați greutățile plăcintei.
8
Coaceți până când crusta este aurie și gătită, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Crusta rece în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Întindeți umplutura uniform în crustă. Se răcește peste noapte pentru a permite umplerea să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista