Tartină De Legume La Grătar Mediteraneană

Tartină De Legume La Grătar Mediteraneană
Tartina de legume la grătar mediteraneană este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. O porție conține 340 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 138 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, maghiran, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Tagine De Legume La Grătar Mediteranean, Salată De Legume Mediteraneene La Grătar, și Supă De Legume La Grătar Mediteraneană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă, combinați uleiul de măsline, pătrunjelul, maghiranul, busuiocul, oțetul, sarea, piperul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
MaghiranMaghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Așezați vinetele, dovleceii și ardeii grași în pungă (rezervați ceapa). Sigilați și marinați timp de 1 până la 2 ore la frigider.Opriți grătarul, lăsați-l să se răcească și ștergeți-l cu grijă cu prosoape de hârtie. Reîncălziți grătarul panini la mediu-înalt heat.In loturi, grătiți legumele marinate cu capacul închis timp de 4 până la 5 minute până când sunt fragede și apar urme de grătar. Încercați să grătiți în loturi de același tip de legume (adică, toate vinetele împreună, toate dovleceii împreună etc.) deoarece diferitele legume pot necesita timpi de gătit ușor diferiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Stropiți puțin din marinada rămasă peste ceapă și grătiți-le cu capacul închis timp de 4 până la 5 minute până când sunt fragede și apar urme de grătar.Puteți fie să faceți tartinele imediat, fie să refrigerați legumele pentru o zi sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista