Tartinată pesto de măsline și pătrunjel cu creveți și țelină

Tartinată pesto de măsline și pătrunjel cu creveți și țelină
Reteta Tartinata pesto de masline-patrunjel cu creveti si telina se poate face in aproximativ 12 minute. O porție conține 175 de calorii, 15 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 2,36 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați nuci de pin, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară, pescatariană și cetogenă. Funcționează bine ca un condiment la preț rezonabil. Cu un scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați biscuiți cremă de brânză și măsline cu măsline și pătrunjel tartinat, sos cocktail de creveți pesto cu pătrunjel și boia și dovlecei spaghetti cu pesto de busuioc și pătrunjel și creveți soți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți nucile de pin într-o tigaie mică și prăjiți la foc mediu. Răciți nucile și adăugați-le în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 LămâieLămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Pimiento, 16 Măsline MariCu Pimiento, 16 Măsline Mari
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin
2
Adăugați măslinele, usturoiul, pătrunjelul, coaja și sucul de lămâie și brânza și procesați până se toacă mărunt. Porniți procesorul și adăugați ulei de măsline extravirgin. Se condimentează sosul cu sare și piper și se pune într-un vas mic. Înconjurați cu creveți și bețișoare de țelină și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram (24 De Număr) De Creveți Gătiți1 Kilogram (24 De Număr) De Creveți Gătiți
(24 De Număr) De Creveți Gătiți(24 De Număr) De Creveți Gătiți
(24 De Număr)(24 De Număr)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista