Tartele Macaroon Cu Lămâie

Tartele Macaroon Cu Lămâie
Lemon Macaroon Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 81 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de amidon de porumb, topping bătut, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Tartele Macaroon Cu Lămâie, Pui De Macaroon Cu Lămâie, și Batoane De Macaroon Cu Lămâie-Lime.

Instrucțiuni

1
Pregătiți coji de tarta Macaroon și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
2
Combinați zahărul, amidonul de porumb și coaja de lămâie într-o cratiță și amestecați bine. Adăugați treptat apă și suc de lămâie; se amestecă cu un tel de sârmă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând continuu, 1 minut. Se amestecă treptat un sfert din amestecul de lămâie fierbinte în ou; se adaugă la amestecul de lămâie rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă amestecul într-un castron; se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Așezați folie de plastic pe suprafață și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Lingură 1 lingură plus 1 linguriță amestec de lămâie în fiecare coajă pregătită. Se acoperă uniform cu topping bătut și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista