Tartele Macaroon Cu Lămâie
Lemon Macaroon Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 81 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de amidon de porumb, topping bătut, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Tartele Macaroon Cu Lămâie, Pui De Macaroon Cu Lămâie, și Batoane De Macaroon Cu Lămâie-Lime.
Instrucțiuni
Pregătiți coji de tarta Macaroon și lăsați-le deoparte.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și coaja de lămâie într-o cratiță și amestecați bine. Adăugați treptat apă și suc de lămâie; se amestecă cu un tel de sârmă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând continuu, 1 minut. Se amestecă treptat un sfert din amestecul de lămâie fierbinte în ou; se adaugă la amestecul de lămâie rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 1 minut sau pana se ingroasa.
Se toarnă amestecul într-un castron; se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Așezați folie de plastic pe suprafață și răciți.
Lingură 1 lingură plus 1 linguriță amestec de lămâie în fiecare coajă pregătită. Se acoperă uniform cu topping bătut și nucă de cocos.